fredag 27. juli 2018

Tine reker salt

Christer Berens deler sin super- reke - tine -metode. Smart triks når du vil tine reker i en fei - og når du har god tid. Du kan også hive en neve eller to med salt i vannet. Frosne reker blir best hvis de tines sakte over natten i kjøleskap, noe som passer perfekt om du har kjøpt reker én dag før de skal. Ha gjerne litt salt i vannet.


Det er ikke vanskelig å tine reker , selv ikke når man har dårlig tid.

Med dette enkle trikset lykkes du hver eneste gang. SMÅ REKER TINES KJAPPEST: Skal du spontankjøpe frossenreker , og har dårlig tid før de. Det er sesong for reker og hvitvin igjen, og hurra for det! Helst bør jo rekene tines langsomt – gjerne i kjøleskapet, til de er. Synes du dette er helt krise, kan du eventuelt ha salt i vannbadet til rekene.


Følgende oppskrift henger oppslått i min SPAR- butikk på Skotterud i Eidskog. Har dobbel- og trippelsjekket. Middag i morgen Den aller beste måten å tine reker på krever at du. Rekene er jo også originalt kokt i sitt salte element, så vi foretrekker å .

Det eksisterer et tips om å bruke kokende vann med salt for å bevare smaken,. Mamman min lærte meg at reker skal sjokktines for ikke å bli seige. Varmt vann er døden for kokte reker altså, da blir de ikke gode!


Kok opp vann med sukker og salt. Anonymforum - Skravle - Foreldreforum - Kategorier. Hvordan tine frosne reker raskt? Flere resultater fra forum. Hjem og fritid › Mat og drikke Bufret 25.


Helle kokende vann (skal man da ha salt i, evt hvor mye?)over eller legge de . Tin rekene i kaldt vann, en neve salt og en neve sukker. Da har du fix ferdige, freshe, tinte reker på under 30min. Jeg har nettopp kjøpt frosne, ganske store reker som skal spises om ca 4-5. Marinader med chili og koriander passer også perfekt med reker. Her har du en oppskrift på pasta blandet med reker , squash og rikelig med hvitløk.


Hvis du har det veldig travelt så - (hmmm ikke sikker om jeg husker riktig) I kallt vann med litt salt oppi? Legg de frosne rekene i vannet og . Smak sausen til med saft av sitron, salt og pepper. En frossen reke skal tine langsomt i kjøleskapet, gjerne over natten. Dersom en fryste rekene umiddelbart etter koking ble .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg