fredag 6. juli 2018

Speil som forstørrer

Her trenger du ikke tenke på hverken vanskelig montering eller at speilet stjeler dyrebar benkplass. Speil med plast innfatning. Sminkespeil med sugekopper og 5x forstørrelse. Dette er XL speilet som ser alt!


Viser 1-av produkter i denne underkategorien. Festes på speilet på badet.

Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades . Forstørrende speil med sugekopp og LED-lys – fest den til speilet ! Et rundt lommespeil med mønster som er perfekt å ha i sminkevesken eller i håndvesken din. Delikat og praktisk sminkespeil med justerbart hode.


Diameter 16x16cm, 5X forstørrelse , med LE justerbar lysstyrke. Våre speil forstørrer opptil ganger. Heldigvis er det mange som har like dårlig syn som deg, og med ganger forstørring er du garantert et perfekt resultat .

Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg? Kjempe praktisk speil fra UNIQmed hele x forstørrelse. Med dette speilet kan du se alle små detaljer et vanlig speil ikke kan avsløre. Et supertøft speil for deg som er opptatt av utseendet og barberingen din.


Med innebygd lys i ringen rundt speilet , kan slås på. N5fra Samuel Heath med overflate i polert krom Leddet arm med ledd og LED-belyst speil med ganger forstørring. Rundt speil som forstørrer.


Monteres med en dobbeltsidig tape. Kan plasseres med fordelen av eksisterende speilet eller på innsiden av speilskap døren. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . FORSTØRRER PROBLEMET: Jo mer speilet forstørrer , jo større blir fristelsen for å klemme og skvise på kvisene. Derfor bør du også unngå . Forstørrelsesspeil som kan monteres i valgfritt speilskap eller annet skap.


To speilsider – normal og ganger forstørrelse. Når ei lysstråle treffer et plant speil med blank og jevn overflate, blir den reflektert. Konkave speil forstørrer bildet(se inni en skje, du blir større!!),.


Har formen som innsiden av en ball, konkave speil forstørrer. Slike speil kan brukes til sminkespeil, for da får du med deg detaljer i ansiktet.

Lekkert sminkespeil til baderommet i polert krom fra Astro Lighting. Catena har bryter, men er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg