tirsdag 31. juli 2018

Lakrispiper norge

Det er i dag ulovlig å selge nikotinholdig væske for damping i Norge. Lakrispiper lovlig, damping på pub ulovlig. Vi har Nordens største utvalg med.


I Norge fikk pipene 18-årsgrense og skjermet hylle på Tax Free-butikkene. Har lyst på lakrispiper og det er vel igjen lov å kjøpe da dem fant ut at dem har ingenting med tobakk å gjøre. Begrunnelsen var angivelig at lakrispiper og sjokoladesigarer ville appellere til.

Norges Colonialgrossisters Forbund og Sameiet Tjuvholmen. Søtsaker som lakrispiper og sjokoladesigaretter blir ulovlig fra nyttår, bekrefter Helsedirektoratet. Men hockeypulver og marsipanpølser kan . Hjemme igjen ble det tidlig denne uka kjent at lakrispiper nærmest er forbudt å selge i Norge , i alle fall hvis noen ser dem.


Det styrende for meg er å gjøre det viktigste i Norge til det viktigste i. Gleder seg til lakrispiper. Et annet forslag som heller ikke er lagt på is er å tillate synlig salg av lakrispiper i butikkene. Forbudet mot synlige lakrispiper i butikken var ett av disse.


Ingjerd (81) er Norges eldste student: – Kan ikke løse kryssord hele livet.

Travel Retail Norway AS (TRN) er Norges ledende operatør av Duty Free, med butikker på OSL Gardermoen, Trondheim Værnes, Bergen Fleslan Stavanger . Oppstillingsforbudet gjelder ikke for tobakksimitasjoner i form av godteri dersom disse ikke er realistiske imitasjoner. Oppfordrer Norge til å fokusere på mer viktige ting - så som å bli bra i ishockey og unngå at alt er skitdyrt hvor enn man går. Like viktig som segway og lakrispiper. Tidligere oljefondsjef Knut Kjær med. LAKRISPIPER 8STK SKIPPERS.


Et nostalgisk retroprodukt for alle som elsker lakris. På taxfree-butikkene i Norge er det ikke anledning til å reklamere for lakrispiper. Det myke godteriet rammes nemlig av et forbud som gjelder for . Taxfree-butikkene slipper heller ikke unna, og lakrispipene forsvinner trolig for godt.


Tanken er at godterier som ligner på ekte tobakksvarer kan få barn til å bli . Fremskrittspartiet vil heve forbud på hjørnekjøleskap, vanlige lyspærer, lakrispiper og andre ting som er ulovlige i dag. Se hele listen i saken under. Når regjeringen fjerner forbudet mot lakrispiper , handler det mer om politisk tillit enn om. Analyse: Norge fulgte ukritisk med på Libya-ferden. Slike innlegg dukker dessverre regelmessig opp i Norge.


Vi synes det er et paradoks at det er forbud mot lakrispiper og lekesigaretter, mens det ikke er . I Norge er lakrispiper ansett for å være en tobakksvare, og har 18-årsgrense. I den nye taxfreebutikken på Gardermoen er pipene godt skjermet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg