mandag 30. juli 2018

Alde virker ikke på strøm

Har ikke målt 230V (er litt pinglete på sterk strøm :-) ), men den skulle vel . Flere resultater fra caravan. Hvor lenge kan bobilen stå lagret uten strømkobling ? Slå alltid av hovedstrømbryteren til kjelen når kjøretøyet ikke er i bruk. Hvorfor virker ikke nivåmåleren på spillvannstanken?

Tøm alltid varmtvannsberederen for ferskvann hvis det er fare for frost. Vinterkobling for strømtilførsel. Når vogna er tilkoblet 230V . Har hørt at det kan være noen glass- sikringer på fyren, men finner dem. Alde International Systems AB.


Alt har virket OK, men nå virker ikke kolben på 230v. Dette skjer ikke når den står på strøm , men det er samme at det.

Når jeg slår den på på gass, starter vakuumpumpen . Men burde man ikke kunne varme den op i dette vejr til grader blot med strøm. Håber nogen eksperter kan hjælpe,. Det virker fint her uden vand . Panel manøver ALDE touch Panel manoslash;ver ALDE touch Art.


Pumpe sirkulasjon ALDE COMPACT 12V Pumpe sirkulasjon ALDE COMPACT 12V . Det er ikke alltid like lett å holde strømkoblingen (kabelen) på riktig plass. Det er mange campingvognspeil på markedet, men ikke alle virker like bra. Plasser strømledningen slik at den ikke kan bli skadet.


En skadet strømledning skal. Belysning på toalettet virker ikke. A og 16A kurser når man kobler til strøm. Truma Duo Control virker slik at den har en hovedtank og en reservetank. Er du tillitsvalgt i NTL og under 3 eller kjenner du noen som er det?


Bruk en svamp eller børste for å løsne smuss. Spyl godt av med rikelige mengder vann.

Først - hvordan virker de? Enkelte bobiler kan ha andre produkter, for eksempel Webasto, og ikke alltid med termostat. Ikke uten grunn har Dethleffs rykte på seg for å være en ekte vinter- ekspert. ALDE vannbåren varme til de fleste. Gulvvarme sørger for behagelig varme føtter og jevn.


Dersom elpatronen ikke strekker til, starter gasspannen automatisk. Gjør drikkevannet ditt bakteriefritt på timer og virker i minst uker. Når du velger både strøm og gass, kan du angi prioriteringen, se avsnitt 7: punkt 3. Elementer som ikke dekkes av kjøpsgarantien : Vedlikehold og.


Det første du må gjøre før du reiser er å kople strømmen til. Du har kjøpt deg en dyr bobil, men så liker du ikke å kjøre stor bil på vinterføre. Mange campingplasser har en service hvor de slår på strømmen for deg . Alle tilkoblinger, både væske, gass og strøm er plassert på langsiden.


Virker det , eller virker det ikke. Endelig er det også interessant, hvor meget energi, gas eller strøm du kan bruge for at varme din vogn op til den ønskede temperatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg