mandag 9. juli 2018

Klinikk for alle stavanger

Vi holder til i fine, lyse lokaler i Engelsminnegata c. Vi har kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater og muskelterapeuter på huset, i tillegg til andre behandlere. Fysioterapi, Såletilpasning hos fysioterapeut Innleggssåler, spesialtilpasset. For utvidede åpningstider se . Les mer om behandlere, sjekk pris og bestill time på nett gjennom Helsetjenester - raskt og enkelt.


Vi har klinikker i Norge, hvorav av disse er i Rogaland.

Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Alle er Norges største kjede på behandling av muskel. Sekretær, Tannlege, Bioingeniør og mer! Kannik Fysikalske Institutt.


Vi tar deg og dine problemer på alvor og hjelper deg å finne den . Alle klinikkene våre har sentral beliggenhet på Sola, Sandnes og i Stavanger. Vi behandler mosjonister, idrettsutøvere i alle aldre og toppidrettsutøvere, såvel som de som. Stavanger Idrettsklinikk er et kompetansesenter på idrettsskader.


Vi er en tverrfaglig profesjonell klinikk som består av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat, personlig trener og legespesialist.

KLINIKK FOR ALLE AS AVD STAVANGER. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Våre åpningstider: Mandag til. Jan Rune Austad er daglig leder av klinikken i Sola. Er du plaget med nakke- og ryggsmerter?


Klinikk For Alle Stavanger. Sliter du med hodepine og svimmelhet ? Alle som sliter med smerter og plager vet hvordan det går utover livskvaliteten og hvor frustrerende det kan være med . Bekken og Barn Kiropraktorklinikk. Bestill time Avbestill time. Han er utdannet kiropraktor, men har en spesiell interesse for funksjonell nevrologi. Ved nær- mere undersøkelser av 7-årin-.


Kiropraktor, fysioterapi, osteopat, akupunktur, muskelterapi, lege og trening i et tverrfaglig . Sandvika Kiropraktorklinikk AS. Akutt leukemi, A, Leukemiija (Varraborasdávda), fáhkka, Akutt leukemi, Akutt leukemi . Varene kommer rett i postkassen. Fornøydgaranti og dager åpent kjøp.


Nettstedsadresse: klinikkforalle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg