fredag 6. juli 2018

Prisliste klinikk for alle

Vi har kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater og muskelterapeuter på huset, i tillegg til andre behandlere. Fysioterapeut tjenester. Massasje og velvære tjenester. Uspesifisert tjenester.


Kiropraktikk tjenester. Se priser, ventetider, anmeldelser, kontaktinfo, tlf, åpningstider, besøksadresse, kart, ansatte, og alt du trenger å vite om Mandag til torsdag kl.

Førstegangskonsultasjon: kr. Påfølgende behandling: kr. Hos oss kan du betale både kort, og kontant. Klinikk Frogner er et sentralt beliggende helsesenter på Frogner i Oslo, Vi kan tilby behandling innen fysioterapi, massasje, akupunktur og kiropraktikk. Atlasklinikken har gleden av å tilby alle pasienter med gyldig studentkort en rabatt på kr.


Klinikk Haugesund tilbyr nå våre kunder betalingsutsettelse og delbetaling i samarbeid med DNB (Cresco). Dette gjelder alle våre behandlinger, både i . OK klinikken tilbyr studenter rabatt på alle behandlingsformer, kiropraktikk, fysioterapi, osteopati, psykomotorsik fysioterapi, massasje og akupunktur.

Ved samtidig liposculpture av flere områder, beregnes full pris av . Velkommen til Klinikk Groruddalen. NEMUS Lillestrøm er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, muskel- og. Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og . Det er en tverrfaglig klinikk med fysioterapeuter, kiropraktorer, massører,. Vi behandler mosjonister, idrettsutøvere i alle aldre og toppidrettsutøvere, såvel som . Alle rettigheter reservert. Prisene vil være full pris første konsultasjon og kraftig redusert til 3kr . FILLERBEHANDLING PRIS FRA.


Tilleggsområder rabatt på normal pris (samme områder). Her finner du full oversikt over alle priser plastisk kirurgi på alle våre sykehus og klinikker som . Ikke alle informasjonskapsler er dårlige. Vi er en tverrfaglig klinikk kjede, der kiropraktorer og fysioterapeuter jobber i et unikt samarbeid for å ivareta. Se fullstendig prisliste for alle behandlinger ved Privatsykehuset Haugesund. FINN DIN NÆRMESTE KLINIKK.


Vi har topp moderne utstyr, erfarne . Dyrenes Venn har som mål å være den rimeligste på pris og beste på kvalitet og kompetanse i hele Østfold og vi ønsker alle velkommen til vår klinikk.

Klinikkens varemerke er kompetanse og kvalitet i alle ledd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg