torsdag 12. juli 2018

Grave ned septiktank

Hytteeiere i Kvalsund kommune har gravd ned septiktanker uten å søke om lov først. Svært beklagelig, sier ordføreren. Skal bygge hytte og det kreves tett septiktank som må tømmes, samt en liten.


Holder i disse dager på å grave ned minirenseanlegg ( biovac ) . Kan graves ned eller plasseres helt eller delvis over jord.

Benyttes som oppsamlingstank for WC eller som vanncisterne. Kristian Skjølberg fra Smøla holder på å grave ned en kubikkmeter tank oppe ved Dagny-butikken i Vågen. Her skal avløpet fra brakkeriggen . Det er i hovedsak to løsninger for toalettavløp, den ene er å grave ned lukket tank som tømmes etter avtale med lokal operatør og kommune.


Tviler på om du i dag får lov til å kun grave ned en septikktank. Tank, graving, søknad og tilkobling. Hytta ligger ved Sørungen i Selbu kommune.


I et infiltrasjonsanlegg renses vannet når det trenger ned i grunnen og ned til grunnvannet.

Minirenseanlegg er stort sett prefabrikkerte anlegg som graves. Flere hundre beinrester er blitt funnet i en septiktank som er gravd ned i nærheten av det som en gang var The Home, skriver Daily Mail. Tradisjonell slamavskiller (” septiktank ”). Undervannsledninger må graves ned i landtakene. Vi frakter og graver ned septiktanker.


En septiktank blir da gravd ned i bakken, og denne . Det betyr at vi må grave opp hele hagen og installere septiktank. Det vil koste oss rundt 70. Et annet alternativ er å krave ned en ny tank.


Unngå å grave ned anlegg i ustabile masser (leire, silt), flomutsatte områder etc. Erfaringen med den gamle Mulldoen var at dette ikke var den morsomste delen av hyttelivet, men selv her var . Ledningen vil på første del av traseen graves ned og skjules. Frå veke til veke vil Stoklands og Telemark godslinjer AS utføre slamtømming av tette tankar i Gol kommune. At toalettet tappar seint ned kan tyde på at røret er tett, eller at septiktanken er so full.


Dersom du er lei av å grave fram septiktanken før vi kjem, kan du fore opp . Det er Sørfold kommune som har stått for grunnarbeidet med planering og fundament, gravd ned septiktank og sørget for avløp fra toalett og . Personekvivalent (pe): Den mengde organisk stoff som brytes ned biologisk.

Dersom det er lite fall fra huset til tanken og de ikke har dykk ( bend ned i tanken). Mange huseiere er lei av å grave opp tanken. Septiktanken kan være full. Vi graver grøfter og legger ned rør for vann og kloakk.


Sverre Schei Entreprenør AS frakter, graver ned og kobler til septiktanker. Det er heller ikke tillatt å grave ned eller henlegge avfall og lignende i naturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg