tirsdag 7. november 2017

Reker størrelse

Godt, næringsrikt og enkelt! Tips til tining, skrelling og servering. Og hva betyr egentlig reker str. Dette er små og rimeligere reker. De tar mye lenger tid å pille, og egner seg.


Reker på loff med majones, sitron og dill er for mange det optimale sommermåltidet.

Men hvor mye har størrelsen å si for smaken? Og bør du velge ferske eller . I de største butikkene er det store variasjoner i både størrelsen på rekene , men også prisen. Kiwi sin koster kun 3per kilo, mens rekene.


Driver man bare dank, og sitter I sofaen hele tiden, så taper man seg. Men det kan gjøres noe med. Reker kommer i både fersk og frossen tilstan samt i små og store størrelser.


Her finner du enkle tips for å beregne hvor mye reker du trenger til. I mengde trenger du omtrent reker tilsvarende størrelsen på en ananas.

Reke er den viktigste skalldyrressursen i Nord-Atlanteren, der den danner. Rå, ferske reker ilandført til koking og pilling. Rogn i kokte reker med skall må betraktes som en. Fisker Helene Kristoffersen viser hvordan man sikrer seg de beste rekene , og hvordan man skreller dem.


Deilige reker av ypperste kvalitet. Mens du må ut med over 2kroner for ferske reker de fleste steder,. Resultatet var milt sagt OPTSIGTSVÆKKENDE. Reker av omtrent samme størrelse kan være nesten seks ganger dyrere hos enkelte fiskehandlere enn hos Prix eller Rimi. Det er reker som er det primære målet for Topsy, fisk er kun en bifangst.


Så fort rekene er om bor blir de sortert maskinelt etter størrelse. Vi hjelper deg gjerne med gode. Reker finnes både i fjordene, på bankene og i nordområdene.


Forbered grillen for indirekte varme, cirka 1°C. Rekene bearbeides i forskjellig gra dvs. Legg på lokket og grill i cirka åtte minutter, avhengig av størrelse. Våre håndpillede reker i lake selges i tre størrelser. Straks rekene hales opp fra det kjølige havet utenfor Helgelan blir de kokt og lagt på is.


Rask innfrysning av rekene etter at fangsten. Vi benytter kun grønnlandsreker av lik størrelse , og alle rekene er pillet for hånd.

Våre reker er MSC-merket, og stammer fra et bærekraftig fiskeri. Etter at blokkene av frosne, råe reker er tint blir de automatisk sortert etter størrelse før karene med reker tippes inn i kokeavdelingen. Etter at maskinen har vurdert farge og størrelse vet den hvor den enkelte reka ligger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg