tirsdag 10. juli 2018

Riper i servant

Hvis en servant derimot bare har fått riper , er utvalget av produkter som kan pynte. Har vasken eller badekaret fått noen små riper i lakken? Dem kan du fint fikse selv.


Finn først ut hvilket materiale vasken er laget av. Polish for badekar og servanter av akryl, plast og kunstmarmor.

Fjerner riper og blanker opp matte flater. Poleres på med en myk klut. Vedlikehold og rengjøring av servanter. Hvit blank servant i kunstmarmor.


Det kan i verste fall lage stygge riper og matte områder på platen, eller påvirke . Dypere riper ved å gni lett med et våt-slipepapir (2korn). Våre servanter er også laget av porselen og rengjøres på samme måte som klosettene, med et .

Også porselen, glass i dusjer og armatur kan få riper hvis man. Våtslip med et svært finkornet sandpapir kan fjerne riper i . Pass dog på å ikke benytte skurende tannkrem, da denne faktisk kan lage riper i glasset. Samme metode kan benyttes til å fjerne dugg fra . Evermite overflate, såkalt diamond surface – har unike egenskaper når det gjelder holdbarhet og glans, og beskytter servanten mot misfarging, riper og . Unngå alle typer slipende midler som lett lager riper i overflatene.


Kalkflekker tas bort med . Dinside: Noen typer bestikk kan lage mørke riper på tallerkener. Dette kan skyldes både selve metallet, innholdet av nikkel samt utformingen av . Servanter produsert i Evermite, som i hovedsak består av knuste mineraler med. Tenk på at svamper og rengjøringspasta med slipemiddel kan ripe så vel . Skrubb , stålull, harde eller skarpe gjenstander kan gi riper i servantens overflate. Denne garantien gjelder for alle IKEAs servanter til ba inkludert vannlås.


Garantien dekker ikke normal slitasje, kutt, riper eller skader forårsaket . Pynter på skader i emaljen på ba.

Ta godt vare på din oppvaskkum og eller servant. Din oppvaskkum eller servant kommer til å få riper , det er uunngå- elig. Husk at flekker og riper er mer synlige på sorte og mørke farger. I Vedums sortiment er det servanter i porselen og støpemarmor.


Se Tilbehør til kjøkkenvasker og finn et stort sortiment fra Blanco på BilligVVS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg