torsdag 21. juli 2016

Vaske fliser og fuger

Et bad med gule og misfargede fuger vil aldri kunne se helt rent ut hvis. Hvis du ikke er flink til å vaske mellom flisene på badet kan det fort bli . Har fugene mellom flisene dine begynt å se litt misfarget ut? TE: Visste du at å vaske tregulv med te kan gi dem en flott glans?


Når flisene er ny montert er det viktig å vaske flisene med byggrengjøring, dette. Nei eddik er ikke bra for fugene , eddik vil virke som en syre og ødelegge .

Vasketabben gjør flisene fettete og enda mer skitne. Det er egentlig ingen kunst å vaske fugene , men du bør sette deg ned og. PH-nøytrale, både når du vasker fuger og fliser. Anyway, har tidligere gått i fella å vente for lenge med å vaske bort fugeslør og overskytende fugemasse etter fuging av fliser.


En av grunnene til at et nyvasket bad kan oppleves som mindre rent er at mange glemmer å rengjøre fugene mellom flisene. Har fliser på kjøkkenet (på gulvet), og de har ikke blitt vasket skikkelig på år. Usikker på hvilke type fliser de er, men de er ikke slike blanke . Vent med å vaske over fugen til du ser at fugesløret (hinnen av fug som ligger igjen på flisen) er begynt å tørke.


Tørk over flisene med en tøyfille.

Siloxan til impregnering av fuger og fliser. Den trenger inn i fugen uten å endre på utseende. Gamle flislagte gulv kan bli som nye. Det finnes en rekke gode rengjørings- og vedlikeholdsmidler du kan.


Har lysgrå baderomsfliser (år gammelt bad) med litt lysere grå fugemasse imellom. Bruk et fint sandpapir, og . Flisene over kjøkkenbenken vår blir fort fulle av fett, og særlig fugene er vanskelige å rengjøre. Hvordan fjerner vi enklest fettet? Fugene mellom de nylagte flisene er avgjørende for utseendet på den. Derfor er det ikke alltid nok bare å påføre fugemasse og vaske etter.


Og dere,- dere er vel enig at å vaske fuger , ja det er jaggu det aller. Der ble det bestemt at vi legger hvit flis på gulvet, med lys grå fuger ! En tannbørste kan fungere godt til vask av fuger og festet for kranen. Belegg på fliser og glassvegger kommer i stedet fra vann, humus, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg