tirsdag 5. juli 2016

Elektrokjel

NIBE har et bredt sortiment av elektrokjeler som gir varme og varmtvann. Selv om du velger å installere en elektrokjele , anbefaler vi likevel at du også installerer . SGP elektrokjeler er enkle å betjene, med minimalt behov for vedlikehold. TermoMax elektrokjeler fra 1til 3kW. Send en uforpliktende forespørsel .

Elkjeler finnes i mange varianter og i mange effekter. Vår elektrokjele EcoZenith i2har innebygget varmtvannsberedning, og mulighet til å koble på sol. Har du oljefyrt sentralfyr, kan du også undersøke muligheten for å installere en elektrokjel eller el-kassett i tillegg. Parca El er høykvalitets elektrokjeler og . El-kjelen er i prinsippet en varmtvannstank . Det er svært god økonomi å skifte ut elektrokjelene med en varmepumpe, men ifølge bransjen selv er det få som benytter seg av muligheten.


Elektrokjeler omformer elektrisitet til varme.

Bruker ikke så mye olje lenger pga prisen på olje. Error 404: Denne siden eksisterer ikke. Ingen andre elektrokjeler har sikkerhet og funksjoner som EP-NG.


Hva er minste kabeltverrsnitt som kan benyttes til en elektrokjel som har følgende data: Elkjel 1kW, 4A, 2V. For kunde planlegger vi installasjon av en elektrokjel på 250kW. Kjelen kan effektbegrenses ned . Vi henter strøm fra hovedtavlen som har en 400A effektbryter i reserve. CTC EcoEl er en elektrokjele med et komplett varmesystem. Oso Universal elektrokjel 81R - 15KW Universal passer for forbruksvann eller kjelvann og som el ettervarmer for større varmepumpe anlegg.


For varme- og varmtvannsproduksjon. Enkel å installere med lav investeringskostnad. Egner seg både som erstatning for oljefyr og til nybygg.


Hvorfor ikke montere elektrokjele som alternativ oppvarmingskilde tir Deres varmeanlegg? Enkelt og billigere altenativ enn De Enkelt og . W elektrokjele beregnet for store næringsbygg og andre større bygg.

Bosch lanserer ny elektrokjel for varme- og varmtvannsproduksjon. Miljøvennlige elektrokjeler. Temperaturen kan stilles mellom. Importør av gulvvarmeprodukter med salg til rørleggerbedrifter. Vi fører alt fra designradiatorer til komplette gulvvarmeløsninger og alle tilhørende komponenter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg