mandag 18. juli 2016

Toalettsete mål

Hos BilligVVS finner du toalettseter fra alle de kjente merkene. Flott design i høy kvalitet og til fine priser. Finn ditt nye toalettsete her. Cedo almond toalettsete standard hvit. Mykt toalettsete og lokk, Polstret, Hvit.


Toalettsetet passer til alle toaletter.

Utvendig mål 4x 3cm. Som regel er det lett å skifte ut det gamle, slitte toalettsetet. Men de gamle beslagene kan være rustne, og de aller billigste setene med mange løse deler i plast . Viktige mål er cc festehull, dybde og bredde, i tillegg om toalettet har en spiss eller avrundet form. Husk at toalettsete er intimvare og byttes ikke av hygieniske årsaker.


Ta derfor mål av avstanden mellom hullene på ditt toalett. Standardsete laget i polypropylen (PP). Passer toaletter i 300-serien og Arctic.

Justerbart installasjonsmål 120–1mm. Behagelig, stilig og praktisk toalettsete med myklukkingsfunksjon! En annen smart funksjon er hurtigfestene, som gjør at toalettsetet kan tas av og på med et klikk . Hvitt, mykt sete tilpasset toaletter i Sign-serien fra Ifö. Ifö Cera samt Sign og IDO. Ta mål av ditt gamle toalett.


Merk deg fasongen – det er ikke alle seter som passer på alle toaletter. Vi har som mål å vise alle tilgjengelige tilbud på markedet. Batterihull, uten overløp. Heldekkende kum venstre, batterihull høyre. OKBaby Pinguo toalettsete har en myk ring å sitte på og praktiske håndtak i sidene, som barnet kan holde seg i. Perfekt tilbehør til pottetreningen!


Stemmer målene med din keramikkskål? Da er det stor sannsynlighet for at et Geberit AquaClean sete kan passe. For å være sikker, så ta kontakt for å få tilsendt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg