fredag 29. juli 2016

Smøremembran ute

Endelig har vi funnet en membran som kan brukes nettopp på slike steder. Aquastop flexible er en 1-komponent sementbasert fleksibel membran for fuktbeskyttelse både inne og ute , på terrasser, balkonger, gulvarealer og basseng i . Underlaget skal være bæredyktig, stabilt og . Betongen skal primes før legging av membran. Legging av membran med tilhørende tettedetaljer er nød-.


Sementbasert, diffusjonsåpen elastisk membran.

Beskrivelse - Bruksområde. To-komponent fleksibelt sementbasert membran for beskyttelse og vanntetting av betongoverflater, balkonger, terrasser, bad og svømmebassenger. MAXBO har membran og alt du trenger til vanntetting for å unngå fuktskade og vannlekkasje. Kjøp på nett eller i buti.


Smøremembranen brukes som tettesjikt på innvendige gulv og. Polymerbasert membran med. Både til innendørs og utendørs bruk. Til gulv og vegg, våtrom og varmegulv.

Benyttes som spenningsreduserende sjikt på tregulv under for eksempel flytsparkel, . Utendørs benyttes 2-komponent membran for å forebygge salt- og kalkutslag, samt sprekkdannelser i fugene. Les mer om dette i vår brosjyre som omhandler . Alt du trenger å vite om konstruksjonprinsipper ved utendørs flislegging. Komponent sementbasert, polymerforsterket membran. Hurtigherdende, fleksiel 2-komponent membran til innen- og utendørs bruk.


Er en grå neoprenbasert flytende membran til fuktisolreing av gulv og vegg i våtrom. Med utett membran risikerer du at . Fleksibel smøremembran for vanntetting av våtrom. Mapelastic 16kg sementbasert -komponent membran.


Uniplan FR 25Kg utendørs avrettingsmasse. I tillegg til Norges største utvalg av lagerførte fliser tilbyr Flisekompaniet alt du trenger under flisen av lim, membran og fug i tillegg til verktøy. Er det membran i eksisterende konstruksjon, eller trengs det ny membran ? Må Litex Membranplate smøres med smøremembran ? Nei, Litex Membranplate skal aldri. Kan jeg montere Litex Membranplate utendørs ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg