fredag 29. juli 2016

Nille garntyper

Flott garn til å strikke sokker, gensere, kofter, skjerf og babyteppe. Velkommen innom og se det store . Du er nå oppført som mottaker av vårt nyhetsbrev Du er allerede på listen. Nilleklubbpriser i butikken. Alt du trenger gjøre er å finne din favoritt - og klikke på linkene til hvert .

Det finnes i mange herlige farger og vi har forskjellige garntyper. Hver måned legger vi ut nye utgivelser fra vårt bugnende arkiv. Dere som strikker innlegg 5. Strikking og toving innlegg 7. Flere resultater fra forum. Garntype , Innhol Løpem, Vekt, Str.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Er det garnet like bra som f.

Synes det billiggarnet virker så stivt og dårlig i forhold til det som selges i . Mangler: garntyper Hvilke garntyper er gode å bruke når jeg skal hekle skjerf. Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 11. Bomull eller bomullsblanding er fint hvis du synes ull er for varmt.


Vi skal legge ut oppskrifter, beskrive garntyper og tipse deg om hvorfor du skal velge hvilke garn til de forskjellige oppskriftene. Hjelp oss gjerne - så denne . Tar også bare med noen av garntypene jeg har strikket med. Kan dere fortelle meg hvilke garntyper dere har på tilbud til kr. Eskimo vs andre garntyper. Hold deg unna akryl og andre syntetiske garntyper.


På varme dage uundværlig som top, på køligere dage med en bluse under og endelig har Else . Denne gangen en billigere versjon strikket med to ulike garntyper : Jeg har. Her er det også brukt ullrikka og rosendal fra nille. I tillegg får jeg erfaring med mange ulike garntyper. Nye mønster, garntyper og modeller i butikken!


NY GARNTYPE GLOW – Garn med reflekterende tråd akryl, polyester.

Nøster à gram = 1meter. Flere flotte oppskrifter hvor de bruker de ulike garntyper sine og alle er gratis. Drops Alpaca, men de to garntypene har omtrent samme .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg