mandag 25. juli 2016

Testskjema øl

Dette er et gratis smaksskjema for å vurdere øl under ølsmakinger. Ranger ølet mens du evaluerer det, og sett en karakter på de fem forskjellige . Målet med ølsmaking er å få større glede av det du smaker. Da hjelper det godt å kunne sette ord på det du smaker. Noen tester gjennomfører vi selv, som test av godteri og nyheter i.

Gjennom noen år med øltester har vi lært at øl kan smake absolutt alt. I en test for en avis er det som regel rubrikker, Bra, dårlig, funker til hva slags . Server gjestene et shotglass av øl nummer be de fylle ut skjema. Og fortsett slik med alle ølsortene. Gi beskjed om at siste kolonne ikke skal fylles ut før testen . Det finnes et stort antall bøker om øl og ølbrygging, under finnes et utvalg anbefalte.


Norbrygg har utviklet et nytt skjema for bedømming av øl.

Mest åpenbart i flaske-ettergjæret øl. Bufret Øl med cookies fungerer overraskende bra! Lær mer om dette på våre Øl og matkurs. Nettsider uten cookies fungerer mindre bra, derfor benytter vi dette på våre . Pass på at ølet som skal smakes på får stå i ro lenge nok hvis det har bunnfall, og at det er kaldt nok.


Innlegg om skjema skrevet av Rune M. Stor cred til scanneren på jobb som kvernet gjennom bunken, inkludert Ståles tilgrisede papirer (nei, øl …) . Sommer betyr utepils og kos. Men pass på – det er store forskjeller på øl. Personer med diabetes bør styre unna både sterkøl og alkoholfritt øl. Her kan vi syna litt av verda til “livets vatn” – aqua vita, og gje ein litan smakebit av øl -universet. Dykk får óg eit skjema for bedømming av dei ulike sortane: her . Her er resultatet av vår øl - test.


Hansa Premium suveren på topp og Duvel suveren på bunn. Testens skuffelse må være Ægir IPA som tross alt . Høring - Avgift på alkohol - avgiftsreduksjon for øl produsert av småskalabryggerier.

Det er tillatt å selge øl i tidsrommet kl. Har du over gjennomsnittet stor interesse for øl og vi gjerne lære mer om denne kunsten, så skal du vurdere ølsmaking i Oslo! Denne opplevesen tar plass hos . Ingvild i Det Skjer redaksjonen har utviklet et fullverdig testskjema.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg