tirsdag 19. juli 2016

Hylle med sugekopp

Hjørnehylle i forkrommet stål. Passer perfekt til dusjhjørnet. Super til sjampo , sepe vaskeklut o. Festes med Everloc sugekopper.


IKEA - STUGVIK, Kurv med sugekopp , , Vann renner lett av gjennom hullene i bunnen. Med sugekopp som fester seg på glatte overflater, som glass, speil og .

Med monteringssett med selvheftende teip eller sugekopper slipper du å lage hull i veggen eller tetningssjiktet for å henge opp hyller og kurver. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Sugekoppper på baksiden gjør at du kan feste den på veggen. Sugekopper på framsiden gjør at flaskene henger på plass.


En innfelt hylle er både praktisk og vakker, og er lett å planlegge når du skal. Baderomshylle med sugekopper – fest den i dusjen uten å lage merker! Kjekk og ryddig oppbevaring av såper og shampoo-flasker.

Style : Et rektangulærtEn . Duxa Como hjørnekurv er en praktisk hylle i krom som enkelt festes med sugekopper rett på veggen eller . Med de innovative patenterte opphengs systemet Gyrofit . Vipp dusjhylle er et funksjonelt tillegg til badets dusjområde. Syreresistente materialer beskytter dusjhyllen mot såperester, og en uttrekkbar innsats gjør den. Materiale: Polypropylen, Stål. Ytterligere info: Hyllen skal brukes på overflater som glass eller fliser.


Produktdimensjoner (mm): 40x570x128. På claes ohlsson finnes kroker og hyller med usynlige sugekopper som heter vacloc. Rimelig baderomsserie med sugekopp , praktisk på hybler og hytter . Opphengskrok sugekopp plastikk stk KAMPA. Svamp Oppvask med sugekopp GIMEX - pk svamper med praktisk sugekopp for oppheng.


Har fliser på badet, derfor sugekopp. IKEA – STUGVIK, Kurv med sugekopp , , Vann renner lett av gjennom hullene i bunnen. Stopgull monteringsbrakett med sugekopp. Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker.


Finn flerfunksjonelle møbler.

Se etter møbler med skjult oppbevarings-plass. Kjøp sugekopp - hyller til dusjen. Varenavn2: alt07: Hylle 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg