fredag 1. juli 2016

Ølbrygging kurs bergen

Kjapp levering via e-post - også direkte til mottaker. Enkelt for moderne mennesker på farten. Vi har også ølsmaking og kurs om øl og mat. Bli bedre kjent med våre tradisjonelle drikker gjennom ølsmakinger, kurs i ølbrygging – og kurs om øl til mat.


Kursstad : Vestbrygg sine lokaler i Eikeveien Bergen. Dette er et tre-timers kurs om ølbrygging med enkel servering.

Her lærer man ølbrygging fra A til Å for nybegynnere. Etter endt grunnkurs er man i stand til å lage sitt eget øl. Vinmonopolet holder kurs om mange spennende temaer i høst. Så ideen om å holde kurs i ølbrygging var svært nærliggende.


Jeg hadde alt bevist at jeg kunne brygge godt øl - kunne jeg nå få andre til klare det samme? Kurset er utviklet av erfarne . Gi et gavekort på en lærerik og morsom øl -opplevelse! Her finner du Ølkurs kurs i som passer dine mål, fra ledende kurstilbydere.

Trondheim Akademiske Ølbryggerlaug inviterer til nybegynnerkurs i ølbrygging ! Add Kurs i ølbrygging to your Itinerary. Kompetanse i ølbrygging som næringsmiddelindustri står i fokus når. I kategorien ølkurs finner du kurs der du lærer om historien til øl , forskjellige typer øl og hva slags øl som passe. Bufret Kalfaret Brygghus.


Brygghuset byr på festlokaler du ikke finner maken til. Høsttilbud på treretters festmeny. Oslo, Grünerløkka, Oslo 19. Bryggeteori og oppskrifter, ølsmaking og vinsmaking. Smakselv ønsker å snobbe ned smaking, og vi driver opplæring i ølbrygging og har kurs i Trondheim, Stavanger, Bergen , Kristiansand og Oslo.


Firedagers kajakktur og øysafari i Sotraskjærgården utenfor Bergen. Tre dager med padling hvor du også får Grunnkurs i havkajakk og én fotturdag i vakker . Bryggselv har Norges største utvalg av utstyr og ingredienser til ølbrygging og leverer både til privatpersoner og proffmarkedet. Her er helgens dilemma for drikkeglade i vest: Øl eller vin? Ettersom vi arrangerer i tilknytning til Bergen Matfestival, har vi derimot ikke mulighet til å flytte datoen, sier Stian Krog til Byavisen.


Stort utvalg av ølsett for den som vil brygge . Soppforeningen i Bergen ønsker velkommen til høstens første grunnkurs i sopp, med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg