torsdag 11. januar 2018

Trox brannspjeld

Tidligere måtte utsparinger for installasjon av brannspjeld i massive vegger eller himlinger være på eksakt . Tilbakeslagsbeskyttelse BASIC er et patentert produkt, som bygger på det naturlige brannforløpet. BASIC inngår, som en del av et ventilasjonssystem med vifter i . FMS-A er en analog styrings- og overvåkingsenhet for brann-spjeld. Det er mulighet forå koble til inntil ni brannspjeld.

Styreskapet egner seg for små og . Stort sirkulært brannspjeld for brannsikring av kanalgjennomføringer mellom. TSK leveres som standard i bredde- og høydemoduler på mm og med geidanslutning. Motor kan leveres som tilbehør.


På forespørsel kan spjeldet leveres . TROX produktet som er beskrevet nedenfor og sikre en trygg og effektiv bruk. Data anvendes for å få like oppstrøms og nedstrøms vilkår for brannspjeld. TROX brannspjeld av type FKA-EU med CE merking og deklarasjon av ytelse, for brannsikring av kanalgjennomføringer mellom to brannceller for automatisk .

Lite sirkulært brannspjeld for brannsikring av kanalgjennomføringer mellom. Bruk mellomrom for å skille tagger. Brannspjeld av type FKRS-EU, med CE-. TROX er ledende innen utvikling, produksjon og salg av komponenter, utstyr og systemer for innendørs . Mulig risiko TROX brannspjeld gjennomgår strenge kvalitetskontroller under produksjon.


Ytterligere funksjonstestet før forsendelse. Ny test av funksjonene før. Jeg er veldig fornøyd med at vi nå kan legge brannspjeld til produktprogrammet vårt.


Lindab skriver at brannspjeldene har høyeste kvalitet, og at alle produktene innehar CE-sertifisering og er. TROX Auranor Norge AS har inngått samarbeidsavtale med Stålprofil AS og Optimalt AS. Trox klar for enda mer trøkk.


I dag er det langt flere brannspjeld i anlegg enn før, og disse må . Hovedkontor for TROX Nordic. Fremtidens brann- og røyksikring. Dette kan da eksempelvis være et brannspjeld med.


Enhet for kommunikasjon og spenningstilførsel.

AC 2V, for motoriserte brannspjeld -aktuatorer. Vi har også lansert brannspjeld som har fått navnet MicroSafe. Disse produseres på samme. Med løsninger fra Micro Matic har vi endelig full kontroll, også på brannspjeld.


This is Rektangulære brannspjeld by TROX GmbH on Vimeo, the home for high quality videos and the. TROX søker Nordic RD Manager. Sirkulært brannspjeld som lukkes automatisk for å hindre at ild og røyk sprer seg via .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg