tirsdag 16. januar 2018

Tetningslist vindu

Slik: Finn riktig tetningslist ! Passer vinduer og dører med spor etter saging eller fresing. Trekker det fra vinduer eller dører? Sorterer etter: Relevans . Tetningslist i hvit til H- vinduet og H-balkongdøren. Falsen er ikke ren eller den er ujevn, tetningslistene plasseres feil, folk .

Selvheftende tetningslist for vinduer. Moderne dører og vinduer har som oftest gode løsninger for tetting . Listen tilpasser seg lett alle åpninger, er av høy kvalitet og motstår nesten alle værforhold. Selvklebende tetningslist som tetter alle sprekker opp fra 1-mm. For eksempel koster det ikke all verden å tette luftlekkasjer rundt vinduer og dører. Monterer du tetningslister , tetter du både mot trekk, støy, støv, fuktighet og . Det beste er selvsagt samme type eller en som passer inn i ev utfrest spor for slik list.


Hvis det er tetningslist ved utvendig glasslist det gjelder . Har et par vinduer (h- vinduet ) som har tetningslister montert i et frest spor, og er dermed ikke limte.

Vi skifter tetningslister , så du slipper å kjøpe alt nytt. Trekk fra vinduer og dører går utover både komfort og fyringsutgifter. Første steg for å holde kulden ute er å tette der det trekker.


Vinduer og dører er ofte de store skurkene i dramaet. Det viktigste er tross alt å vite at gamle vinduer kan utbedres. Dersom man har dette problemet kan man montere en tetningslist mellom den gamle og nye . Men det passer langt fra alle.


Mye varme forsvinner ut av huset dersom lister rundt dører og vinduer slipper inn kald luft. Bytt tetningslister og spar penger på strøm til . Følger du trinnene nedenfor, slutter det forhåpentligvis å . Sparer energi gjennom å tette dører og vinduer mot støv og trekk, samt demper lyd. Sprekker rundt dører og vinduer gjør at kald luft trekker inn i boligen. Det kan være vanskelig å oppdage dette problemet, og mange sliter med stort varmetap . TETNINGSLIST 3M BRUN K-PROFIL .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg