mandag 22. januar 2018

Diffusjonsåpen smøremembran

Sentrale produktegenskaper: Polymerbasert membran med pastakonsistens, som benyttes til vanntetting av gulv og vegg i våtrom. Sementbasert, diffusjonsåpen elastisk membran. Membran legges på gulv av betong eller undergulv av trebaserte. Laticrete Hydro Ban er en helt ny type smøremembran til vanntetting.


Tokomponent, elastisk membran. Du kan bruke en membran som er beregnet på utvendig terrasse som er diffusjonsåpen feks.

KVIKKFLEX er vanntett, diffusjonsåpen , forblir. Ellers så ville jeg ha primet hele gulvet og smurt . Dette selv om det er benyttet en diffusjonsåpen membran. Svare på det er enkelt, det SKAL IKKE brukes smøremembran på dette gulvet når . Vurderer du å bruke diffusjonsåpent undertak på neste byggeprosjekt?


Sd-verdien brukes for å angi hvor dampåpen en membran er. Veggene behandles gjerne i tre omganger med en flytende membran , som gir en. Fliskledde våtromsvegger må ha en membran som både er vanntett og har nødvendig vanndampmotstan en sd-verdi på minst m.

Vanntett – men ” diffusjonsåpen ”. Ampack membran og tettesystemer er et komplett tette. Den ene siden av materialet må være diffusjonsåpen. Selvklebende membran i rull for inn- og utvendig bruk. Elastisk sementbasert membran.


To-komponent fleksibelt, diffusjonsåpen , sementbasert membran for beskyttelse og vanntetting av betongoverflater, balkonger, terrasser, bad og . Diffusjonsåpen primer før avretting, membran eller flislegging MEMBRAN weber. Han påpeker at det med tynn membran riktig- nok blir mindre blærer. Til vanntetning av gulv og vegg. Men problemet blir da at produktet blir for diffusjonsåpent. Dermed blir det galt uansett.


Gips, våtromsplater med sementbasert overflate og diffusjonsåpne. Platene er vanntette, sopp- og råtesikre, og isolerer i tillegg svært godt. Litex Membranplate er membran og våtromsplate i ett.


Våtromsplate og diffusjonsåpen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg