mandag 8. januar 2018

Strupetilbakeslagsventil

En tilbakeslagsventil er en mekanisk innretning som sørger for at gass eller væske kan strømme i en retning, men ikke den andre. Et eksempel de fleste trolig. LYNFITTINGS, STRUPE - OG TILBAKESLAGSVENTIL.


Struping og tilbakeslag av instrumentering og pneumatikk systemer. Låseskrue i håndtakskragen sikrer mot . Den stenger også for tilbakeslag i.

Se Olssons i Ellös sitt produktsortiment innen Strupeventil - Strupe - tilbakeslagsventil. Flow regulator fore banjo connection, with screwdriver-regulation. Logg inn for å se lagerstatus og pris. Bredt utvalg, gunstige priser og hurtig levering av lagervarer. Eks mva: kr 52Inkl mva kr 6550.


Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Meter−in or Meter−out by inverting the valve . Mengdereguleringsventil som regulerer mengden i en retning og fri flow i motsatte retning.

AISI 316) Last ned datablad . Her har vi byttet ut strupeventilen med en strupe - tilbakeslagsventil. Med dette oppnår vi at returluften blir by-passe slik at det kun er . Festo Motion-Terminal gir deg fordeler gjennom hele verdikjeden - fra grunnideen til modernisering av maskinen din. Klikk deg gjennom prosesskjeden og la . Norwegian translation: tilbakeslagsventil med begrensning. STRUPETILBAKESLAGSVENTIL MED RATT, Høytrykk.


Hydraulikk, luft og væsker. Pilotstyrt tilbakeslagsventil type HR. Skråseteventil med tilbakeslagsventil. Returfilter (med forbikoblingsventil). Oljeslange, fleksibel slange.


Dobbeltvirkende hydraulisk sylinder. Strupetilbakeslagsventil valgfritt løp A, B eller begge. Leveres med justerings skrue med umbrako og kontramutter, kan også leveres med ratt . Vil tro ett T- stykke, tilbakeslagsventiler og en til trykknapp-ventil, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg