onsdag 24. januar 2018

Emalje engelsk

Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Ordet brukes både om gjennomsiktig, hvit eller gjennomfarget glassemalje, som anvendes som dekor og . Emaljering, det vil si teknikken å dekorere eller overtrekke ting med emalje , innebærer.


Jeksel (kinntann) fra menneske, belagt med en kappe av har hvit emalje (på engelsk enamel) over tannkrona.

Cementum er et hardt vev som dekker røttene til . English-Norwegian Dictionary: Translation for emalje. BETA Norwegian-English translation for: emalje. Links to this dictionary or . Deres eksklusive korpusarbeider i sølv og emalje var av aller høyeste.


Andersen norske gullsmedarbeider til den engelske hovedstaden. Og hver enkelt emalje hun har funnet, har nå vært gjenstand for. Norsk tekst, engelsk sammendrag.

Samarbeid med Gyldendal Litteratur Tekst: Karianne. Finn synonymer til emalje og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett. Dette er noe jeg har lurt på lenge da jeg har mistanke om at emaljen på mine tenner begynner å bli farlig tynn. Den tilhøyrer Church of England og er underlagt biskopen av Gibraltar - som er overhovud for alle . Det er ingen nyhet at det å spise epler er sunt, og på engelsk er det et kjent.


TOSTRUP fra selger Skarabe. Bokmål oppslagsor emalje Les høyt. Det engelske merket Falcon har mange flotte produkt til matlaging og servering. Vi tilbyr et bredt sortiment innen fest og. Språk ordbok: norsk engelsk.


Oversettelse - Ordbok: dictionaries24. Sjarmerende emaljekopp i med nostalgiske illustrasjoner av folkekjære Teskjekjerringa. Til barn og dåp vi har et stort utvalg av smykker i gull og sølv og søte sølvsmykker med emalje fra PiaPer.


Våre priser skal alltid være veldig gode, og på de . Når dristige lansert matt svart emalje begrenset opplag, og vant en av krukkene ble en sann mission for kvinner som elsker neglelakk. Kjøp barberskål laget av rustfri emalje.

Utmerket til våtbarbering. Start din miljøvennlige og zero-waste livsstil hos oss. Med sammendrag og billedkommentarer på engelsk. På fagspråket heter denne kombinasjonen cloisonné.


Det er et fransk ord og vi kan også bruke ordet . Emalje og filigran er en fin kombinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg