tirsdag 9. januar 2018

Klinikk for alle storo oslo

Storo har partallsuker og. Torsdag 06:– 20:Stengt. Klinikk For Alle er Norges største tverrfaglige kjede på behandling av nerve-, muskel- og skjelettplager. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har kiropraktorer, fysioterapeuter og osteopat.


Vi holder til i lyse, fine lokaler hvor du kan komme for å slappe av og bli frisk.

Vi tar deg og dine problemer på alvor og hjelper deg å finne den . Anita Eltoft tilbyr en variert praksis der pasienter i alle aldre ønskes. Hva er det og hvor finner jeg nærmeste behandler? Han har jobbet med denne treningsformen i . Klinikk Frogner er et sentralt beliggende helsesenter på Frogner i Oslo , Vi kan tilby behandling innen fysioterapi, massasje, akupunktur og kiropraktikk.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre . CC Vest Kiropraktorklinikk. Galleri Oslo Fysioterapi og akupunktur.

Bekken og Barn Kiropraktorklinikk. Klinikk for Alle Bedrift (KfA Bedrift) er et eget konsept tilpasset bedrifter som ønsker å. Førstegangskonsultasjon: kr. Påfølgende behandling: kr. Hos oss kan du betale både kort, og kontant.


Alle studenter får første konsultasjon på kiropraktorbehandling til kun 40-. Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Kiropraktor i Oslo. Alle klinikkene er tverrfaglige med kiropraktor og fysioterapeut. OK klinikken tilbyr Osteopati, Kiropraktikk, Fysioterapi, Akupunktur, Lymfedrenasje, Psykomotorisk fysioterapi og Personlig trening på Majorstuen i Oslo.


Klinikken ligger i nye, flotte lokaler med beliggenhet midt i Bjørvika. Du kommer deg enkelt til klinikken via Oslo S, følg spor ca. Og ansatte, delti til vårt Service Senter på Majorstuen. Alle våre kunder skal oppleve topp service, og vi søker derfor etter deg som har et sterkt . Velkommen til en gratis prøvetime i vår store, lyse treningssal.


Kartoveriskt_hovedside_bw.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg