mandag 29. januar 2018

Reparere asfalt selv

Kald reparasjonsasfalt inneholder bitumen, akkurat som varm asfalt. En godt utført reparasjon med kald asfalt er like solid som en reparasjon. Mål dybden på hullet, og spør hvilken type som passer der du kjøper massen.


Kald asfalt er ment for reparasjoner , men du kan også bruke den . For reparasjon av hull, groper og spor i asfalt.

Fungerer like godt sommer som vinter. Myk konsistens som stivner under trykk og i kontakt med luft. Asfaltmassen kan brukes både sommer og vinter. Andre sliter med plagsomme hull i asfalten.


Det tar bare noen minutter å reparere dem selv. Betomur IRR er en spesialutviklet høykvalitets. QuickPatch er en unik, hurtigherdende asfaltblanding , spesielt godt egnet til utligning av høydeforskjeller og reparasjon av skarpkantede brudd og groper.

Vi har en nedkørsel med (meget) gammelt asfalt , der er kommet nogle huller som jeg vil reparere. Her har jeg set man kan få det her koldasfalt , . EZ Street kaldasfalt : Den enkleste måten å tette hull og reparere asfaltveier på i Norge. Private oppkjørsler: Med EZ Street kan du gjøre jobben selv. Hurtigt og effektiv reparation af slaghul. Vores effektive setup gør os utrolige.


Du kan godt selv lappe et hul i vejen med en gang asfalt. BETO IRR er spesielt utviklet for å gjøre mindre reparasjoner av asfaltdekker. Fullgod asfalt til reparasjon av hull i oppkjørsel etc. Kan brukes i flere operasjoner.


Har også lim på sprayboks. Bare å pakke den inn igjen og ha på lokket, . Ved større reparasjoner bør entreprenør kontaktes. Vi har tenkt litt på både asfalt , belegningsstein og betongtrykk.


Legger asfalt selv og det er ikke helt de prisene vi har å forholde oss til ;-). Skal vedlikeholde og reparere asfaltveier uten stopp i trafikken.

Selv om produktet er vannløselig, vil det ikke bli skylt bort såfremt veien er . Få fekk hull i veien med GoGreen Reprasjonsasfalt, dette produktet er den perfekte løsning for å reparere hull i asfalten. Dersom du skal tette slaghull eller . Mangler: selv Bolig: Oppkjørsel - grus, asfalt eller stein? Spesielt viktig er dette når du skal legge asfalt eller belegningsstein,. Pengene du bruker på en slik, enten du selv står for manøvreringen eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg