torsdag 25. januar 2018

Minimum tykkelse bremseskiver

Betyr det at det er farlig å kjøre med en bremseskive som har nådd eller er under minimum tykkelse (som står stemplet på skiven) ? Når klossene er utslitt, må man også kontrollere tykkelsen på bremseskivene , om disse nærmer seg minstemål. Bruk et spesial-skyvelære, eller bruk en . Hmm, er ikke det rart da, all den tid det er opplyst minimumstykkelser på skivene ift. Når det gjelder bremseskiver og bremseklosser så er dette, som du selv er inne på, slitedeler. Altså deler som er beregnet på å skiftes etter en .

Litt usikker, men tror det er slik: Foran: Nye skiver, 28mm tykkelse. Bak : Nye skiver, 10mm tykkelse. Nå er det nå års garanti på Twizy, så du har vel fortsatt garanti? Jeg ble anbefalt og sjekke tykkelsen på bremseskivene. Bremseskiver med original kvalitet.


Minimum tykkelse på skivene foran er 23mm iflg. Har en sykkel med tektro bremseskiver , og en med avid. Begge begynner å få en ganske følbar kant mot slitebanen.

Ta utgangspunkt i skivens tykkelse , minimum tykkelse på kaliperne, . Tykkelsen må sjekkes selv om overflaten er helt rett. Produsenter av bremseskiver indikere deres minste tillatte tykkelse på. I noen tilfeller må komponentene skiftes ut selv når tykkelsen er større enn minimum. Står 2 5mm på di nye eg monterte. Men fikk påpakning om å skifte dem på eu kontrollen.


Nogle der kender minimum tykkelsen på de forreste bremseskiver på en Avensis T2 2. Kunne også være sjovt at . Ah 75C LiPo for små FPV-racere og annet utstyr som trenger slike batterier. XT30-batteriplugg og XH balanseringplugg. Hvor tynd må en bremseskive slides før den skal skiftes? Er det noen som vet hva minimum tykkelse på bremseskivene til HJkan være?


Er der nogle der kender minimums tykkelse på bremseskiver ? Og er der noget jeg skal være specielt opmærksom på inden evt. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Opel på.


TestIdentifier=b68cf783-c66c-407a-b2ea.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg