tirsdag 6. mars 2018

Vifte til snurredass

Har en avtrekksvifte til lufting fra snurredassen på hytten. Den gamle viften sluttet å virke etter noen år, og jeg byttet vifte nå i sommer. Elektrisk vifte som lager god trekk i biodo. Plasseres på toppen av lufterøret. Velg mellom Ø110mm eller Ø160mm.


Til forbrenningstoalett, snurredass osv. Sunwind svarer om Toalett komfort. Spørsmål: Spørsmålet ble stilt 16. Har en eldre type Vera snurredass med vifte som sitter . Jeg har vifte på toppen av lufterøret som begynner å få en ulyd. Vi har hytte med kun V, snurredass med rør ø og vindvifte på toppen.


For å sikre god avtrekk benyttes vifte som plasseres i det fleksible lufterøret. Snurredass viftemotor 230V Erstatningsvifte 230V for snurredass. Har også snurredass på dette badet, med elektrisk avtrekksvifte.


Fjellhytte og snurredass innlegg 6. På tide med ny Dass innlegg 23. Plasering av rørvifte snurredass innlegg 13. Valgets kvaler - har nå bestemt oss for snurredass ! Bufret Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt . Annonsert pris gjelder versjon uten strøm, pristillegg for elektrisk vifte og varmekabel, ta kontakt for mer info.


Superdassen uten strøLeveres komplett med 5 . Vifte til snurredass blir ødelagt om den står avslått. La den stå på eller ta den ut av vifterøret. Les av strømmåler og slå av hovedbryter om . Dette beror på god og riktig ventilasjon - både i selve toalettrommet - og at avtrekkssrøret og viften er riktig montert.


Avtrekksrøret bør helst være . Vifta fjernet all lukt og det var aldri kondensproblem. Må hentes på Kalsneset hyttefelt som ligger like før Trysnes . En elektrisk vifte (eventuelt drevet av solcelle) sikrer god ventilasjon i klosettet. Selger snurredass komplett med kammer.


Er lite brukt og selges nyvasket og fin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg