onsdag 21. mars 2018

God mat til øl

Drikk gjerne det samme ølet som du brukte i middagen, til middagen. Lett og lys mat som sjømat og kylling passar best til øl med lyse malttonar, til dømes lyst lagerøl, wit eller blonde. Mørkare kjøttretter og gryter kler øl på . Småretter: Omeletter og salater, pizza og pasta: Pils, lett ale, lyst hveteøl.


Skalldyr : Sjømat som reker, krabber og blåskjell: Frisk pils, hveteøl,. Paul Lorck Eidems Gode venner - øl og mat handler som tittelen sier, om godt øl og god mat i godt lag.

Boka er uten årstall men ikke tidløs, den . Og med det mangfold vi har i dag, er muligheten til å bruke øl i mat og til å . Pinnekjøttet er den retten som vel tåler tøffe og smaksrike øl best. Ringnes Julebokk og Hansa ekstra vellagret går veldig godt til pinnekjøtt. Salte lammeretter som pinnekjøtt og fenalår passer med fyldige øl med god. På disse spisestedene finner du mange skummende varianter.


Sjekk ut disse stedene i Restaurantguiden fra Osloby. Eller ost, sjokolade og mat generelt?

Mulighetene er mange, og når du treffer med riktig øl til mat - får du rett og slett en god matopplevelse! BrewPub: Veldig god mat og øl - Se 5reiseanmeldelser, 1objektive bilder og gode tilbud på København, Danmark på TripAdvisor. Browar Restauracja: God mat og øl. Se 3reiseanmeldelser, 2objektive bilder og gode tilbud på Krakow, Polen på TripAdvisor. Brauberger zu Lubeck: Meget god mat og øl - Se 3reiseanmeldelser, 1objektive bilder og gode tilbud på Lübeck, Tyskland på TripAdvisor.


Wesselgarden, Kragerø Bilde: Fantastisk sted! God mat , godt øl og supre valgmuligheter på menyen av både mat og drikke. Fanta - Se TripAdvisor- medlemmers . Berkel and Bar: Veldig god mat og godt øl - Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Røros, Norge på TripAdvisor. To sorter vi: hvit og rød.


Brovaria: God mat og godt øl ! FABRIKA The Beer Pub: God mat og godt øl - Se 8reiseanmeldelser, 4objektive bilder og gode tilbud på Bratislava, Slovakia på TripAdvisor. Brygghus 9: Masse godt øl og svært god mat - Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Trondheim, Norge på TripAdvisor. Die Weisse: Uformelt med god mat og øl - Se 8reiseanmeldelser, 2objektive bilder og gode tilbud på Salzburg, Østerrike på TripAdvisor.


Se 7reiseanmeldelser, 2objektive bilder og gode tilbud på Stockholm, Sverige på TripAdvisor. Dim Sum By Taste Of China: God mat , dyrt øl ! Se 6reiseanmeldelser, 3objektive bilder og gode tilbud på Heidelberg, Tyskland på TripAdvisor. Se 1reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Oslo, Norge på TripAdvisor.

På nasjonaldagen fråtses det i god mat og drikke fra morgen til kveld. Men om du skulle velge øl til maten , hvilket øl bør du velge til de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg