torsdag 1. mars 2018

Emaljert mugge

Selger diverse emaljerte gamle ting. Balje med rød kant: 2kr. Denne er det boret to hull i, siden . Gjør borddekkingen komplett med denne flotte muggen i slitesterk emalje.


Perfekt til servering av forfriskninger til maten. Både til pynt og praktisk bruk.

Gammeldags hvit kanne i emalje fra Ib Laursen. Fin på hytta, hjemme på kjøkkenet eller i hagen. Bruk den til vann, kjøkkenredskaper, blomster mm.


Stor, hvit mugge eller kanne med emalje , antagelig mugge til vaskevannsfat. Hvit emalje , rød kant og hank. For admin: DIVERSE KASSE . EMALJERT VASKEFAT OG MUGGE , SYDHAVSDEKOR. Grønn originalfarve, er mala over med blått.


Fru Dodds ga dem tykk melk som hun øste opp fra en emaljert mugge , fortsatt varm fra godsets meieri.

Fra den høye fru Gavmil . Herlig mugge i emalje med Mummifamilien. Kjerne av karbonstål med dobbelt lag av emalje Tåler oppvaskmaskin. Fargerik mugge for den lekne og dyreglade! Kan brukes både til saus, fløte eller vann.


Dekorert med dyretegninger. Muggen er laget av emalje , noe . Nostalgisk emaljert mugge til vaskevannsfat. En mugge i hvit emalje med solid håndtak og helletut.


Gulhvit med grønt håndtak og en smal grønn kant øverst. Et rødt produkjsonsmerke i papir er klistret på utsiden. Stor nettbutikk med masse interiør godbiter!


Emaljerte gjenstander er både sjarmerende og populære. Koselig mugge til alt fra vin og vann til f. Gammel, lutet vaskekommode med vaskefat og mugge i emaljert metall. Materiale og teknikk: Stål med hvit opak emalje. Kategorier: Alle varer, Brukt Stikkord: emaljert , emaljert kanne, gammel kanne emaljert.


Flott nostalgisk vaskesett i emaljert metall, med Le bain baderomsdekor. Inneholder: mugge H:2cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg