fredag 16. mars 2018

Pva lim til slim

For mye natron kan føre til hardere slim som ikke blir rennende. Du kan også bruke limet til å lage ditt eget slim ! Ikke egnet for barn under . Alt du trenger for å lage deilig seigt slim er lim , natron, konditorfarge og - linsevæske! Pluss litt glitter, hvis du ønsker det.

Vet at limet som blir brukt må være PVA. Jeg har prøvd å lage slim selv flere ganger men ikke fått det til, og så kom Synne Mari på. Vi startet med lim i en skål og rørte i litt og litt natron. Alle produkter er kjøpt av meg, med mine penger! Dette er ikke en sponset video!


Her tester jeg ulike lim. Butikkene er rensket for hobbylim , kjøkkenskuffer og badromsskap er raidet for ingredienser - slim. Da er endelig videoen der vi lager slim ute!

Jeg skrev jo i ett tidligere innlegg at det ikke. I går spilte Isabelle og jeg inn et par videoer igjen, og vi bestemte oss for å poste den ene. De fleste som lager slim hjemme bruker skolelim og linsevann.


Polymeren i skolelim heter polyvinyl acetat, eller PVA. Den nye trenden med å lage sitt eget slim har nemlig tatt helt av. Inge og Magne brukte cirka 1milliliter PVA lim. Deretter tilsatte de noen skjeer med en mettet løsning med borax.


Og til slutt dryppet de noen . Noen typer slim kan du leke med. Limet inneheld polymer som heiter PVA , poly vinyl acetat. Polymer er superlange molekyl som heng saman i lange trådar. Bland saman ingrediensene . Det å lage slim er veldig populært blant de unge. Slim med lim og linsevæske.


Og noen unger har også solgt. Lim (Du kan bruke trelim eller flytende hobbylim ). Mama › Familieliv Bufret Oversett denne siden 5.

Kom i gang med at lave dit eget slim vej at følge guiden her. På kjøkkenbenkene rundt om går det i ulike blandinger av kontaktlinsevann, PVA - lim , barberskum, håndsåpe, sjampo, salt, nedfrysing og . Sjekk ut hvordan du kan lage ditt eget luftige regnbueslim ! Trenden med å lage sitt eget slim har tatt helt av. Lim med PVA er det ikke alle som har, men vi hamstrer der vi finner det.


Vi har opplevd stor etterspørsel etter PVA lim til produksjon av slim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg