mandag 19. mars 2018

Sparkle og male våtromsplater

Vurderer som mange andre litexplater eller tilsv. Fliser er pent og bra etc. Og har i anbudet fått priset inn sparkling og maling av vårtomsplater (litex). Trygg måte er å lime rehab gips på - for så å sparkle og male. Deretter må det males to strøk med våtromsmaling.


Våtromsplater er laget for fliskledning.

Med en spesiell tokomponent-sparkel kan du likevel male dem. Platene kan festes mot betong ved å lime med flislim, eller . Sparkle gjør du vel bare der hvor det er noen hull eller sår som trenger å pyntes. Men husk at den er hard å pusse, så legg ikke på mye.


Når tak eller vegger skal sparkles , sparer du mye tid og arbeid ved å velge en. Hva skiller baderomsplater, baderomspanel og våtromsplater fra hverandre? Skal du derimot male over våtromsplater , kan du også gjøre dette selv.


Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal male over fliser, like lite som jeg skjønner folk som. Finnes også endel kule våtromsplater.

I denne filmen lærer du hvordan du går frem for å oppnå et godkjent våtromssystem med Jotuns. Hva er forskjellen på Litex Membranplate og andre våtromsplater ? Kan man sparkle direkte på Membranduken? Ved montering av våtromsplater , er det særdeles viktig å lese monteringsveiledning nøye, og være nøyaktig i utførelsen. Platene er klare for sparkling og maling, men kan også byttes ut med bl. På våtrom anbefaler vi å bruke våtromsplater der det velges flis.


Uansett om du skal pusse, skrape, sparkle , dekke eller male , har MegaFli. Når du skal i gang med å male er det viktig at grunnlaget er rent, tørt og fast. Har du derimot vegger som er malte fra før av kan du absolutt male dem om på nytt.


Du kan fint male hele eller deler av baderommet. VIDEO: Slik sparkler du en tapetsert vegg. Sett opp walls2paint platene for å få slette og fine vegger å male på.


Badromspanel Bufret Lignende 14. Lurte på om det går ann å male badromsplater? Teknisk sett er det ikke noe problem å male våtromsplater , men hvor.


Om platene dine har små fuger, så anbefales det ikke å sparkle disse, da dette over tid vil sprekke opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg