tirsdag 6. mars 2018

Reparasjonsasfalt

Leveres i forpakning på kg. Bruk primer for bedre feste på overflater med dårlig feste. Bruksanvisninger og dokumenter. Kald asfaltmasse som brukes til raske, enkle og permanente reparasjoner. Reparasjonsasfalten er myk i konsistensen, lett å .

Er det hull i asfalten, kan du enkelt lappe det med kald reparasjonsasfalt. Den er lett å bruke, og reparasjonen blir like sterk som tradisjonell . Overgravinger, mindre arealer som trenger fast dekke og der ikke varm asfalt er tilgjengelig. Tanken er å bruke reparasjonsasfalt f eks fra Icopal å lage en liten forhøyning på kanten av asfalter vei inn mot våre parpering.


Sammenlign med bestillingsti venteti og ofte vanskelig adkomst for bil og maskiner for varm asfalt. Vi har også rød reparasjonsasfalt på lager. Brukes til mindre reparasjoner av asfalt og betongflater.

Meget praktisk og enkel i bruk, for varig reparasjon av asfaltskader. Bare å fylle rett i hullet, uten oppvarming eller blanding. Permanent reparasjonsasfalt for alle typer hurtige reparasjoner av asfalt og mindre arbeidsoppgaver, godkjent for bruk i vei og trafikkarealer. Potmix reparasjonsasfalt Potmix reparasjonsasfalt er en asfaltmasse for. Asfalt til reparasjon av hull i asfalt- eller betongoverflater.


Kjøp reparasjonsasfalt til en billig pris hos e-BYGGSTORE. Kjøp Icopal reparasjonsasfalt L online hos BAUHAUS. Icopal har et godt utvalg av taklim, lim, kitt, klebeasfalt og reparasjonsasfalt av høy kvalitet. Vi er ene-importør av den unike reparasjonsasfalten fra Euromark i Tyskland. Produktet har en levetid som overgår de fleste reparasjonsasfalt -produkter på . QuickPatch reparasjonsasfalt.


Ved mindre asfaltreparasjoner opp til tonn vil det ofte lønne seg å bruke . Til lapping og reparasjon av sprekker eller huller på asfalterte plasser. Hvis sekken ikke tømmes helt, . GoGreen reparasjonsasfalt.

Reprasjon asfalt: Den perfekte løsning for å reparere hull i asfalten. Til utbedring av mindre skader på betong- og asfaltoverflater ved fortau, innkjørsler, lekeplasser og liknende. Denne reparasjonsafalten har en levetid som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg