mandag 26. mars 2018

Tuborg prosent

Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Men er det virkelig bare maltet bygg i boksen? Smaken er frisk, og preget av lett syrlighet og lav bitterhet. Vi har latt tre øl-eksperter pluss en gjeng studenter blindteste øltypene, og gi alle de fire billigmerkene terningkast.


Da har jeg omsider fått kjørt en uhøytidlig men grundig test av norsk vs dansk tuborg.

Tuborg Pils er et lyst og lettdrikkelig øl. Karbo- hydrater i prosent. Som de fleste vet selges det ikke vanlig øl i svenske matbutikker. På Lysholmer Spesial er forskjellen prosent.


Det gjør at importølet pr februar i år står for prosent av hele det norske. Så langt i år står de utenlandske ølmerkene for prosent av. Mangler: prosent Dansk øl størst i Norge - DN.

En undersøkelse fra opinion viser at hele prosent av alle. Her i gården er KUN det beste, nemlig Corona! Ingen over, ingen ved siden! Absolutt god den ja, men for dyr.


Går vel mest i tuborg pga den er . Mest solgte er danske Tuborg. Schorschbraeus siste bidrag bærer navnet Schorschbock og holder prosent , men de tyske bryggerne hevder å ha mer på. Totalt er nesten én av tre solgte ølflasker en billigvariant, sier direktør Geir . Vi har hatt to-tre kjempevanskelige år, og vi har til tider vært under prosent i markedsandel i Nord-Norge – mot over prosent som vi er . Fra å ha en markedsandel i Rogaland på 1prosent i slutten av august, hadde Lervig. Hansa er nest størst med en andel på . Bortsett fra eierandelen på prosent i Coca-Cola Nordic Beverages AS . Taper vi en markedsandel på prosent , måtte vi lukke ett bryggeri til. Dette er en økning på prosent i forhold til første kvartal i fjor.


Det minner om Arendalspils, men det kan også være Tuborg. Alkohol inneholder, på linje med sukker, såkalte tomme kalorier.

Det har både flere kalorier enn annen drikke og gir oss heller ingen næringsstoffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg