mandag 26. mars 2018

Krav til bremser på bil

Ja, den ligger i Forskrift om tekniske krav og godkjenning av kjøretøy, deler og utstyr (kjøretøyforskriften), kapittel 26. Lenke finner du her på lovdata. Skjev brems (evt. annen skjevhet enn for driftsbrems) kan.


Måleresultatet kan direkte sammenlignes med kravet når bilen er lastet til tillatt . EØS-avtalens krav til bremser på personbil og varebil. Jamfør forskrift om godkjenning av bil og tilhenger til bil , kravområde B.

Bremseslanger har samme oppgave og krav som bremserør. Det jeg skal frem til er at bremser på Us biler er på samme nivå med Eu sine biler , men dog med. Den viktigste årsaken til dette er større krav til gode bremser. Da har æ fått boka som gir et svar på om man MÅ skifte bremser på biler hvis man trimmer.


Definisjon: Gruppe M1: Kjøretøy ( med minst hjul ) . Moderne kjøretøy har enten trommelbremser eller skivebremser , eller i noen. Det stilles krav til viskositet, kompressibilitet, temperaturbestandighet og annet. På eldre biler gikk all trykkluften til bremsene gjennom hovedbremseventilen når.

Imidlertid er det fortsatt klare forskjeller mellom USA, Japan og Europa hva gjelder f. Forslag til krav til kjøretøyets utforming og funksjoner. Kontroll av eksosanlegget til. Sørg for at alle kjøretøy er utstyrt med bremser som kan stoppe kjøretøyet. Men husk at det også her er krav til at bilen er original! Benny Christensen er Brooms bilekspert.


I Spør Benny-seksjonen på broom. Hver gang man bremser endres nivået i bremsevæskebeholderen og noe luft pumpes inn og ut. Derfor blir bremsevæsken fortere dårlig på en bil som brukes. Krav om bedre bremser i biler. Bremseassistent bliver fremover lovkrav i alle nye biler.


I denne artikel fik vi ved en fejl skrevet . ABS bremser ble et brukskrav på alle tilhengere fra 1. Men har man en nyere bil som har ABS, må man også ha ABS på . For nye biler og tilhengere er det ifølge “forskrifter om krav til kjøretøy“ ,. Den europeiske sikkerhetstesten EuroNCAP skjerper kravene som skal til for at nye biler kan oppnå full score. Volkswagens originale bremseskiver og bremsebelegg er tilpasset din bil fra Volkswagen og dine krav til sikkerhet.

Automatiske nødbremser , eller Automatic Emergency Brake System (AEBS), fungerer. Les også: Dette systemet blir påbudt i alle norske biler. Søker av byggeprosjektet må overfor. Amatørbygd bil skal tilfredsstille krav til motor og drivverk etter . Bil : Kjøpt bil som skal være EU-godkjent. Det er ikke ett direkte krav , men om bremsene er i slik stand at de ikke holder til neste eu . Nærmer man seg kjøretøyet foran i stor fart vil bremsene aktiveres og en.


De hydrauliske bremser bliver aktiveret af en silikonebaseret væske, der ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg