torsdag 19. april 2018

Vinglass med tekst

Du bestemmer tekst og skrifttype. Gravering på glass og krystall, egen tekst , motive eller mønster. Seidel i glass med god plass til lasergravering. Motiv inkludert - kan leveres med logo og tekst.


Lekkert vinglass med inngravert bilde på den ene siden av en havfrue.

På den andre siden står teksten : set din finger paa mitt hull ellers . Vi har mulighet å skrive teksten din, gravere bildet ditt eller designen din. Kopp i keramikk med norsk tekst. Fint, pyntet glass det står Happy Birthday på. Stilig kopp med morsom tekst.


Dubai glass i tre størrelser. Glasstauett i tre størrelser.

Kan leveres med klubbmerke eller idrettsmotiv. Kan også leveres med valgfri tekst. Elegante glass og krukker. Bilde av STETTSKÅL I GLASS LILLA LITEN. Denne måten å gravere på gjer en detaljert og evigvarende gravering.


Mangler: tekst Gaver i glass - adressa. Dekorerte glass kan brukes både til pynt og til store anledninger, men mange mister motet ved tanken på å male glass selv. Kjempekul kopp med lekker helt matt overflate.


Pakke med kopper med samme tekst i ulik farge. Rosa, gul, orange og grønn. Tekst eller grafikk, ikke mulig å . Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging, og egen shop in shop . Riktig drikketøy gjør at smaken og aromaen kommer ordentlig til rette, og kan i tillegg . Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere.


Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.

Fra store vinglass i XL kategorien med volum fra liter og opp til. Visste du at det… … hver dag jobbes med å lage tryggere og mer miljøvennlige løsninger innen vei og transport? Hva om vi fortalte deg at . Vi har et stort utvalg restaurantporselen, vinglass og andre drikkeglass, bestikk, serveringsutstyr, barutstyr, elektrisk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg