mandag 15. august 2016

Reker pris

Det er ikke bare pølser som selger i finværet. Nordmenn vil også ha reker. Opp mot 3kroner kiloen, melder Aftenposten. Prisen på ferske reker til himmels.


I Oslo koster nå et kilo reker inntil 3kroner.

Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Rekene er fanget i mai i . Se alle nåværende reker tilbud i kundeavisene til de største butikkene bare på Tilbo. Jeg betaler det rekene koster.


Det viktigste er at rekene er gode. Steinar Dalstrøm bryr seg ikke om prisene på . Det skiller 1kroner per kilo mellom de billigste og de dyreste rekene i landet.

At prisen på reker går opp i sommermånedene er ingen overraskelse. I disse månedene øker tross alt etterspørselen mye, og det er også . Ferske reker kan bli gull verdt denne sommeren. Redusert tilgang gir skyhøye priser flere steder. Sommer og sol, bølgeskvulp, salt sjø, sene kvelder og.


Nettavisen startet med en sjekkerunde . Helgø matsenter måtte torsdag ty til en pris på 1kroner per kilo ferske reker. Den prisen har aldri fiskeansvarlig Dina Stangeland sett i . Sørlendingene må ut med minst 1kroner for å få en kilo ferske reker på spisebordet. Håndpillede kvalitetsreker i lake str. Kan utmerket kombineres med ferske rundstykker til kun kr pr stk og en kurv. Rolf Kristiansen ved Langesundfisk jekker rekeprisene opp - for å forberede kundene på en kilopris på 3kroner i sommer!


IKEA - SJÖRAPPORT, Pillede reker , Kokt, skrelt og hurtigfryst. Resultat: faste, saftige reker med fersk og sjøaktig duft og smak. Glemmer litt bort å kjøpe reker om vinteren, men bør få gjort det snart.


Forbinder det jo mest med sommer, som muligens Sørlendinger flest gjør.

De ble enige om å øke minsteprisen på reker til sommeren. Mens du må ut med over 2kroner for ferske reker de fleste steder,. Snacksen fra havet har imidlertid sin pris , og er blitt dyrere og dyrere de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg