mandag 19. juni 2017

Vaske håret med balsam

Nå skal håret vaskes kun med balsam. Balsam pleier håret , men den kan også tynge det. Hvis du bruker sjampo etterpå, vil det vaske bort overflødig balsam. Rent hår er livlig hår , sier . Rådene er mange, enten det går ut på å vaske håret med sjampo i to omganger for å få det rent, eller bruke balsam i hodebunnen.


No poo kalles en internasjonal trend for alternativ bruk av sjampo og balsam.

Er det noen andre som har prøvd balsammetoden , som ikke har krøller? Lot være å vaske håret i dag, og håret var kjempefett. Hvor mye sjampo skal du bruke? Er sjampoen dårlig hvis den ikke . SIDE2): No poo-fenomenet, altså trenden som går ut på at man skal slutte å vaske håret med sjampo, sprer seg over verden i full fart både . Sjampo, balsam , hårkur, voks, gelé , hårspray, farging, føning, kjemming, klipp og permanent.


Er du lei av å vaske håret hver dag med dyr og miljøskadelig sjampo? Det er en økende trend å kutte ut tradisjonell sjampo og balsam , og .

VASKE HÅRET hver dag er unødvendig, mener håreksperter. Det er derfor det skummer så lite første gangen du vasker håret. Anne-Lise vasker aldri håret med sjampo i frykt for hva kjemikalier gjør med kroppen.


Nå får hun støtte fra Miljødirektoratet som mener . Styr unna de vanlige tabbene, så vil håret ditt takke deg. Shampoo først og så balsam. Vaskehette med sjampo og balsam for hårvask uten vann.


Håret masseres gjennom hetten i 2-minutter og gir en følelse av rent og nyvasket hår , selv uten. DUSJ: Vasker du håret for ofte, kan det bli skadet, mener ekspert. Vår hårekspert forklarer hvorfor du får fett hår og enkle tips tips du kan prøve for å bli. Det finnes også leave-in balsam som du påfører i vått hår , men ikke vasker ut. De passer deg med bleket, veldig slitt eller tørt hår.


Du kan finne alle våre leave-in . Velg i så fall sjampo for hodebunnen og balsam for håret. Har du tørr hodebunn, bør du vaske håret så lite som mulig slik at hodebunnen får .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg