fredag 30. juni 2017

Flytetau til garn

I denne typen flytetau er flytematerialet flettet inn i tauet. Fiskeredskaper og utstyr til hobby og yrkesfiske. Arbiedsklær,kniver, garn ,ruser, teiner etc. NOFI lagerfører flere typer flytetau for garn.


Vår mest solgte er Scanflyt som lagerføres i alle dimensjoner. Vi kan også levere flytetau som tåler dybder ned til ca .

Danline flytetau : Leveres i tykkelser 6- mm Perfekt til hummerteiner,. Priser eks mva: synketau 6mm 220m kr. Danline er et 3-slått flytetau som egner seg godt som fortøyningstau. Tauet flyter i vann og leveres i grønn farge.


Montering, seigarn torskegarn fiskegarn. Samt det meste av bly tau og flyte tau , som er produsert av våre kvalitets leverandører i . Vi kan tilby godt testede kvalitetsgarn til de fleste typer fiske. Skriv antall, ønsket mm på flytetau og blytau så får du et . VI HAR ET BRA LAGER MED GARNSTRENGER, FLYTETAU OG BLYTAU.

Bruksområder : Bunnline til teiner, linetau til garn , fortøyning, Tauing, . I sommerhalvåret er det mye garn i sjøen langs hele norskekysten. Det må bli forbudt å bruke flytetau på alt bruk i sjøen. Crystal Cobra er et nytt synke tau for garn , som bygger på Fiskevegns velkjente CobraLine flyte tau.


Dette geniale produktet gir garnfiskere et reelt alternativ til . Der skilles garnlinet ut fra synketau og flytetau for så å bli presset. Når det er nok garnlin til å fylle en trailer, sendes den fra Litauen til Slovenia. Garna kjem ferdig från Dyrkorn Mørenot og vi syr på flyte- og blytau. I tillegg reinskjer vi tau slik at desse vert klare til nytt bruk. No automatic alt text available.


Det har vært gjort noen forsøk med bruk av torsketeiner som alternativ til garn. Med den kunne garn og tau kuttes vekk fra propellen. På første prøvetur fikk nybåten tau i propellen. Kommuner henter gamle garn gratis.


Flytetau SCANFLYT 8Tåler 8m dybde VARENR.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg