mandag 5. juni 2017

Vaske dusj zalo eddik

PRØV DETTE I DUSJEN : To deler oppvaskmiddel og én del eddik gjør underverker i dusjen. Som vaskemiddel på glassveggene, fungerer det . Beste middel til å vaske dusjen. Vi har også tidligere skrytt veldig av spesialblandingen eddik og zalo som gjør underverker i dusjen.


For som regel involverer dette . DUSJVEGGER : Slik så glassveggene i dusjen ut før vask.

Blandingen av zalo og eddik gjør jobben både på såperester og kalk. Lag en god blanding av Zalo og eddik , så skinner dusjen etterpå. Vent deretter til neste dag, og vask komfyren. Her får du vite hvordan du kan vaske vekk flekkene enklest mulig.


Ifølge dette kjerringrådet skal du få skinnende dusjvegger og armatur etter én eddikvask. Noen råtips til å få dusjdører (glass) rene? Jeg vasket dusjdører i plast i mange år.


Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes. Eddik i varmt vann er det aller beste jeg har vasket dusj med.

Bruk en myk svamp eller klut, og bare spyl av etterpå. Hvordan rengjøre dusjkabinettet med eddik og zalo. Gulvvask: En skvett med eddik i vaskebøtta og evt. Rengjør du visse ting med eddik gjør det mer skade enn nytte. Ikke gjør disse vaskefeilene når du vasker badet.


Dette forekommer som oftest på badet, og da speislet i dusjnisjer , håndvask og badekar. Derfor er Zalo ”skadelig med langtidsvirkning for liv i vann”. Et av de beste tipsene for hvordan man kan beholde veggene på dusjkabinettet skinnende rene er å dyppe en svamp i eddik og vaske over . Mangler: zalo Vasker du feil på badet? Irriterer du deg over kalkflekkene i dusjen som ikke går bort? Det er også grunnen til at kjerringrådene med å bruke eddik eller sitron virker.


Mange bruker allerede eddik i vaskevannet når de skal rengjøre ruter og andre glassoverflater – som f. Overflaten på et dusjglass er full av små porer som skitt og kalk elsker å. Vi tenker ikke lenger at vask og hushold er en profesjon. Dusjkabinettet : Lag en blanding av én del eddik og to deler Zalo som du smører på . Vask hele dusjkabinettet innvendig før du går ut av åstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg