torsdag 15. juni 2017

Ikea vaskerom inspirasjon

Smarte løsninger som gjør klesvasken til en lek. I galleriet for tøyvask kan du se kombinasjoner av oppbevaring, hvitevarer, belysning og mye mer. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. INSPIRASJON TIL VASKEROMMET.


Tre IKEA -servanter på rekke og rad med tannbørster, såpekurv og håndkleknagger.

Klesvask på et lite baderom. Vaskerom med oppbevaring bestående av tørkestativ og hyller fra gulv til tak. Vi har spurt IKEA om du faktisk kan bruke kjøkkenskapene deres på badet eller vaskerommet.


Enkle grep kan gi deg vaskerommet du drømmer om. Kjøp fine og praktiske containere eller bøtter på Ikea , Granit eller Åhlens. Vaskerom jeg har planlagt i et nytt hus - se mer om dette vaskerommet via denne.


Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite innbydende.

Plastboks for oppheng, samt krok fås på IKEA. Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk vakkert. Porselensvasken fra IKEA er praktisk til håndvask, med to separate kummer. Neels søte barnerom ble et inspirerende sted å leke og gjøre lekser.


Det viktigste grepet for å forvandle dette sterile vaskerommet til et. Jeg foretrekker et hvitt eller klart et, og Ikea har noen fine til en billig penge. La deg inspirere av hjemmet. Vi skal male vegger, gulv, lister og tak på vårt lille vaskerom. Vi vurderer å gå for en hvit front på ikea , men kan også male frontene hvis det . Arbeidsbenk på vaskerommet.


Serien heter Algot og er fra Ikea :) Skal ta noen bedre bilder i lyset en annen dag, måtte bare vise frem:D. Følg med for inspirasjon og kreative prosjekter. På vaskerommet har vi kjøpt kjøkkeninnredning fra IKEA. Det består av en hærlig sammensetning av div kjøkkenstammer.


A laundry room storage solution made with ALGOT - IKEA.

Er det ikea som gjelder i forhold til mest kjøkken for penga eller er det. Vi har Ikea på vaskerommet og Epoq på kjøkkenet og bortsett fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg