torsdag 29. juni 2017

Servantskap 55 cm

Velg mellom 4 og cm. Når det gjelder servantskapene våre, har vi lagt til litt ekstra, både på utsiden og innsiden. Skapa leveres ferdigmontert.


Servantskap med maksimal oppbevaring og heftige tilvalg som lyd og . Speilskap med LED belysning og el uttak.

Pris uten servantbatteri og sideskap. Baderomsmøbel med falsede skuffefronter i svart eik. En rominndelt skuff og en håndkleskuff med stålhåndtak i svart matt. Inkludert speil med belysning.


Et enkelt og tradisjonelt møbel som er ypperlig på små baderom. Møbelpakken har skjulte finesser som push open og mykstengende funksjon. FORMA servantskap 140x45D hvit skuffer dør integrert håndtak 6.

Et romslig skap til å ha under vasken på badet, uten hyller. Justerbare kroker er montert på servantskap. Lengde på benkeplate = 1cm. Klikk for å forstørre bildet.


Aurora er en serie baderomsmøbler i klassisk stil. Aurora servantskap er plasseringsvennlig og fuksjonelt i en matt, antrasittgrå utførelse. Servant i Artic-serien med design med rette linjer og vinkler.


Underskap Ifö Keramag Renova Nr. Tidløs design med rette kanter og av god kvalitet gjør dette til et attraktivt møbel. Passer fint til mindre baderom. Roma Ask Drivved servantskap 120cm. Vi har nå 1høyde på servantskap fra Finn.


Roma-serien laget i elegant buet design. Det skaper myke linjer på baderommet, og kan kombineres perfekt med et buet . Skuffeskinne servantskap par.

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. ATELLA SERVANTSKAP MED SKUFF HVIT HøYGLANS. Magnolia servantskap med porselenservant 55.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg