torsdag 22. juni 2017

Alde 3010 tenner ikke

Den røde dioden i panelet tenner ikke når systemet stanser. Jeg tenner gassvarmeren, lyset slukker, den tenner og røyken kommer opp fra utluftingen på taket, . Flere resultater fra caravan. For at gassen skal tenne er det en trykkvakt som bygger opp et trykk.


Hvorfor fungerer Alde -varmen dårlig?

Alt har virket OK, men nå virker ikke kolben på 230v. Sirkulasjonspumpe 230v virker heller ikke. Når du kun ønsker varmtvann, f. Kjelen ivaretar denne funksjonen automatisk. Rigtig mange campingvogne er i dag udstyret med Alde fyr, men hvad når det strejker?


BEMÆRK: Nedenstående er ikke lovligt at gøre jf. Alde varmesystemet er bygget opp slik at det. Kan Alde -varmeren fryse om vinteren?

Selve væsken som er i det lukkede. Det er selvfølgelig ikke tilrådelig å innånde. Ikke bland ulike typer glykol, da dette kan føre til at glykolvæsken stivner. Kjøleskapet tenner ikke på gassdrift?


Har satt PE i ON, men fortsatt starter ikke 230v pumpen. Unngå skader på reléene – ikke bruk fingrene når du trekker i . Jeg kan ikke finde helt ud af . Anbefaler ikke særregulering av verdikjeden for mat. Bensin: Ukemønsteret er brutt - ikke nødvendigvis billigst på mandager lenger. Når badet ikke starter opp etter fylling av vann, kan man ta bort luftbobler ved å lufte termostatene.


Dersom elpatronen ikke strekker til, starter gasspannen automatisk. Alde reservedeler - Kjøp nå hos Campingtilbehør4u. Man er altså ikke afhængig af tilslutning til 2V, men har altid varme og masser.


Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg skrur av varme til varmt vann, mens varme til vogn står på? Bufret Sørg for at det ikke finnes åpen il glør eller varme gjenstan-. I vogner med gulvvarme må det ikke skrus eller spikres i gulvet.

Panel manøver ALDE touch Panel manoslash;ver ALDE touch Art. Alde er jo svensk, og gassen bliver automatisk koblet til hvis det ikke er nok med el, forudsat at begge energikilder er . Våre campingvogner er under stadig videreutvi- kling. Vi forbeholder oss retten til å foreta endrin- ger av utstyr, form og teknikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg