onsdag 26. oktober 2016

Roof7 trebåt

Selv bruker jeg Roofog lar det få en natt til å stivne noe. Det er ikke unaturlig at en båt som ikke er trutnet, tar inn mer vann når den kjøres. Grimstadsnekke innlegg 24. Sette ut trebåt , unngå at den synker?


Flere resultater fra baatplassen.

Files 2FFiler 2FTekniskNovatech 2Froof7. Ved forsegling av skjøter anbefales ROOFpatron. ROOFi spann kan tynnes med white-spirit for å lette påføringen . Takrep Masse RoofGummiasfalt er vanntett og forsterket med glassfiber. Roofer spesielt beregnet til å tette og fungerer utmerket som en fuge langs med hele.


Tettemasse til trebåter , tåler bunnstoff ! Kan også reparere og tette tak, takrenner, piper,.

Her er du nå: Båtpleie Tetting og liming ROOF Taktetter - 3ml . Rå linolje og terpentin fungerer like bra på trebåt nå som for 100år siden. Jeg vet at noen bruker Tec Rooffor å tette sprekker i båten. Roof forblir fleksibel i minimum år. Jeg har sandblåst den for at den skal kles med glassfiber. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


TECer en verktøykasse på patron for båtfolk. Med den kan man både lime, fuge og tette - både over og under vann. ROOFer velegnet til tetting av trebåter , . Hvor får man tak i linoljekit? Eller er det noe annet som er bedre egnet ? Har hatt båten på land og den har sprekt opp et par steder så. Same produsent har eit produkt som heiter Roof-, liknande stoff som Tec- men med glassfibertrådar innblanda.


Suveren til å tette takrenner! AQUASTOP PASTE kan brukes på fersk betong og alkaliske overflater.

Mangler: trebåt Tec-kr 14-. Fjerner uherdet Tec Roof, Roof, Rock X-Track og Trans7. Jul - Presang - Gave - Julegave - Vår - Sommer - Høst - Vinter - Bosch - Verktøy - Bil - Båt ). Kan TECbrukes til å tette trebåter under vannlinjen? Overskytende masse presses ut ved.


Click here to show products without images. Go to the productFind similar products. Ideel til å jevne ut Tec Roof, Rockog Transfuger.


Tec Trans Roofog Rockfuger, samt å fjerne uherdede rester fra. Rooftetter i all slags vær og hefter til de fleste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg