fredag 21. oktober 2016

Buster båt til salgs

Vi driver også med kjøp og salg av brukte båter og båtmotorer. Buster i Nord-Norge fra Kr. Med fire-takts utenbordsmotor holder kostnadene seg lave.


Nå håper vi på et godt salg utover høsten, sier han. Fortsatt bekymringsløs, men med forbedrede planingsegenskaper, er den.

På FINN kan du kjøpe, selge, og leie ut båt , båtplasser og kjøpe båtmotorer og deler. RIB, cabincruiser eller snekke finner du både nye og brukte båter på FINN. Ytterst viktige egenskaper for en båt som skal være både til nytte og . Når kalesjens forpart er oppe, forblir bakerste del i båten åpen, men likevel beskyttet . Har begynt å titte på båt , som vi skal ha på hytta til fisking av fisk og krabbe.


Forhandlere på helgas båtmesse i Kristiansand tror sola bidrar til økt salg. Produsent, Modell, Pris, Salgssted.

Kun båt , GBM Grebbestad (S). Securmark tyverimerket båt og motor. Kjøp og salg av Båter i Toppklasse! Et sikkert og trygt båtkjøp – av Brygga båt kan du alltid forvente topp service. Båten , som har blitt symbolet på kritikken av politiets responsti stoppet da.


Båtmotorer fra Yamaha og båthengere fra HSS. Bayliner 18 Flott båt må sees og oppleves. Vi har fått til salgs en flott bruktbåt for kunde. Denne har blitt lite brukt,. Det er ikke en hund det er snakk om, men en trofast venn av en båt , bygget av marinealuminium.


De spesialiserte seg tidlig på båter med aluminiums . Det gir også økt trygghet ved kjøp og salg av båt. Sørlandets mest komplette båtsenter. Hos oss kan du få kjøpt både nye båter og bruktbåter. Egenskaper som gir båtlivet helt nye dimensjoner.


Den generøse akterdelen gir stor.

Vi skal på tirsdagen kvitte oss med en buster L med 55hk yamaha to takt på jobb. Etter år oppstår det store blærer i alle innfestninger, dette skyldes . Totalt ligger det nesten 14. Motor hk Johnsen takt med innsprøytning power trim og tilt.


Salg av båter og motorer, bil- og båtrekvisita , verksted for bil og båt , samt . Lakken ryker om den blir dratt på stein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg