mandag 17. oktober 2016

Oslo kommende aktiviteter

Stor oversikt med flere tusen kultur arrangementer, bilder og omtaler. Bli med på en høstferie fylt med mange spennende aktiviteter for små og store. Aktiviteter og opplevelser. Gjennom året holdes gudstjenester og arrangementer som konserter, seminarer, foredrag og omvisninger.


Vivat arrangerer kurs i forbindelse med verdensdagen for selvmordsforebygging.

Kurset er åpent for alle å melde seg på. Forestillingen går på Hovedscenen i Rosenkrantzgt. Kommende aktiviteter › Samling. Ingen aktiviteter under Samling. Vennligst vis full kalender for en komplett liste av aktiviteter.


Idium WordPress idiumWordPress. Hendelser Search and Views Navigation. Bymuseet spoler tiden tilbake og gir deg glimt fra tiåret som var preget av EF-stri kvinnekamp og miljøvern.

Dans i Edvard Griegs verden. En unik opplevelse trumfer alle verdens ting. Denne hendelse har allerede funnet sted. Oslo Balboa Weekend Sunday Dance. Aulakonsert: Barratt Due musikkinstitutt.


Universitetets aula, Karl. Arenaen er meget fleksibel og kan. Søk etter no og internasjonale konsertbilletter, . Ung i Aulaen: Sandra Lied. Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med. Ta kontakt med oss dersom det er noe du savner!


Her finner du informasjon om våre forestillinger: opera, ballett, konserter og omvisninger. Detaljer: Sist oppdatert 14. Hi-fest er gjennomført og de fleste har nå vinterlagret mc for denne sesongen.


Danske Bank har gleden av å invitere deg til boligseminar i deres foredragssal på Aker Brygge. Veien fra leie til eie – Krogsveen vil i løpet av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg