onsdag 5. oktober 2016

Hansa ølsmaking

Hansa Borg Bryggeri i Bergen tar imot grupper fra til personer på omvisning. Vi legger til rette omvisningene for barnehager, skoleklasser, . Det hadde allerede vært bryggerivirksomhet på Kalfaret i flere tiår da den første Hansa Bayer kom på . På omvisningene tar vi en tur gjennom . Unike lokaler på Kalfaret. Brygghuset byr på festlokaler du ikke finner maken til.

Det er ikke så ofte det kommer nye fra Hansa -Borg-gruppen, men nå har ihvertfall CB i Kristiansand kommet med sin Sørlands Spesial, en pils de beskriver som . Dette er en ølsmaking utenom det vanlige. Det er en renessanse for ølsmaking her til lands! Men sett fra deg Hansa -ølet for et sekund og fortsett å les litt mer om noen nye spillere på banen.


Vi i HSF Bergen har gleden til å invitere våre medlemmer til å delta på bedriftsbesøk hos Hansabryggeriet tirsdag 14. Lothepus lager øl med Hansa. Konseptet er bra, samle folk til historiefortelling og ølsmaking på historisk grunn.


Spennende innledning med Hansa ølskole før middag.

Ved fusjonen med Hansa bryggeri var Borg en familiebedrift med Per Egenæss som leder. Det var vanskelig å inngå en fusjon med Hansa for Per Egenæss. Bergen, NITO Studentene HVL Bergen, onsdag, 04. Tradisjonen tro inviterer NITO . For tiden er det in med bryggeribesøk og ølsmaking.


De har fire egne ølsorter på tappekran: Hansa Eerste (lys lager i tysk stil), Hansa. Normalt avholdes det ølsmaking og bryggeribesøk hver onsdag, men. Hos Hansa får bokseølet terningkast og flaskeølet 2. Hun sier at flere i testpanelet har kurs i ølsmaking , og at testen ble gjennomført på en . Husk at du kan få ølsmaking ! LKALORIER: Du kan faktisk drikke tre halvlitre Hansa Null før du når.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Eller som deltok på organisert ølsmaking i sluttet lag. Det er kjekt med alternativer til Hansa og Ringnes, sier Kristine Martinsen.


Aktivitetskalender: SEPTEMBER. Nå kommer han til Oslo for å ha foredrag med ølsmaking på Gamle Logen. Vi tilbyr ølsmaking for grupper over personer.

Dere får en innføring om råvarer og historie, og lære hvordan vi brygger vårt eget øl. Da skal du bli med på en ølsmaking i Oslo eller et annet sted i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg