tirsdag 25. oktober 2016

Hvor mye veier 1 liter reker

Skal ha gjester, og lurer på hvor mye det er vanlig å beregne pr person? En liter reker , eller ca 5g, er det som regnes som standard man bør. Så har vi rekekos dagen etter også, om det er noe til overs :D.


Reker er fantastisk godt, og veldig enkelt. Alt man trenger for et herremåltid er rekene , loff, Mills majones og sitron.

Her viser vi deg hvor mye. Liter måler hvor mye plass noe tar (volum), mens kg måler hvor mye noe veier. Vi bruker vann for å lage en sammenheng mellom volum og vekt. Lær deg hvordan du beregner reker til rekelaget, hva størrelsene egentlig betyr og få inspirasjon til gode oppskrifter med reker.


Mye går bort når man skreller. Av 5gram reker tror jeg bortimot 3gram forsvinner i skall. Rekeskall kokt i skummet melk er forresten .

Flere resultater fra forum. Hvor mye fersk reke pr person innlegg 18. Vi har skrelt reker fra tre forskjellige butikker og sett hva vi har endt. Ultra- rekene veier 3gram.


Ja jeg har kjøpt kilo som ligger klar i frysen. Og hvor mye kcal forbrenner man timer med gå tur på heia? Fisker Helene Kristoffersen viser hvordan man sikrer seg de beste rekene , og hvordan man skreller dem.


Fagstoff: Når man skal lage mat til flere, kan det være greit å vite hvor mye som skal beregnes av de ulike råvarene til hver person. Er det en ting jeg virkelig savner med Norge, så er det loff og reker ! Her i min kystby er det gjengs å regne liter pr person. Mangler: veier Hvor god er du til å beregne mat? Til fem personer må du altså beregne ,kilo.


Men hvor mye veier egentlig en gulrot eller en løk? Får du ånden over deg og har utstyret, l ag din egen pasta. Pandalus borealis), og er finansiert av Fiskeri og.


Bengt Bersvendsen selger reker på torget i Svolvær.

De ferske rekene til Bersvendsen koster denne uken kroner per liter , noe som. De syns det er grei pris her i Svolvær, og ikke mer enn hva de er vant med å betale. Lavpriskjedene selger en kilo frosne reker for rekordlave 1kroner. Inger mener det er viktig at du bestemmer deg for hva du vil.


Det er mindre enn innkjøpsprisen. Sett deg et mål: Hva vil jeg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg