fredag 21. oktober 2016

La3f bruktmarked

OBS Mikrofonen på bildet følger ikke med men en annen XLR mikrofon kan følge med om . Det inkluderer sendere, mottakere, antenner og . Er du LA-M (Medlem i NRRL uten radioamatørlisens) og ønsker å annonsere? Samtidig som du legger inn annonse, send en epost til . Icom filtre til Icom-radioer.

Pen, lite brukt radio med siste firmware leveres i IP- støv- og vanntett koffert. Radioen er lite brukt og har alltid blitt oppbevart i denne kofferten som koster 7. Vil kjøpe eldre i god stand VHF radio. Må gå fra 1til 1MHz. Da jeg ikke bruker radioen lenger så prøver jeg å finne et nytt hjem til den. For salg er en Yaesu FT-897D.


Kenwood AT-1eller lignende Trenger en liten sak da den skal brukes på tur I . Lite brukt , kjøpt ny på permo.

Interfacekabel til USB micro KEYER II kan følge. Selger min velfungerende TS-590SG HF-rigg for å gjøre plass i shacken til nyinnkjøp. Det kan være med behov for en liten renovering.


Pent brukt Kent morsenøkkel selges. Leveres med ledning og kontakt, slik at den er . Linear Amplifier Gemini Solid State eller tilsvarende i perfekt stand ønskes kjøpt. Bilder sendes på forespørsel. Svaæt lite brukt FT 9med meter. Noen som har en eldre antennetuner YAESU FC-9i OK stand til salgs?


Registrert av: LA6VO, Erik Nordbye, . Bruktmarkedet På LA3F sine hjemmesider finner vi norges mest brukte bruktmarked for radioamatørutstyr. Klikk på bruktmarked oppe til høyre. LA8D Dette er hjemme siden til Sandnes og Jæren Gruppen av NRRL. LA3F Bruktmarked Norsk bruktmarked.


Det finnes mange brukte HF transceivere på markedet, for eksempel hos LA3F bruktmarked. En god HF transceiver til å starte med bør ha . Veldig nyttig link fra Hamsupply til dere som har Yaesu Rotorer og problemer med belysning av Azimut indikatoren.

Luka til potmetrene er på plass. Er tydelig brukt , men herja er den ikke, se bildet. Den er jo noen år gammel, men de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg