mandag 3. oktober 2016

Kuslipp eiker gårdsysteri

Følg med på nettsiden og facebook for nærmere info. Nå finner du gårdsbutikken vår . Få med deg det elleville slippet og artige aktiviteter for hele familien. Etter en lang vinter får endelig kuene på gården fritt gå ute og det er en . Det var strålende sol, varmt.


Veldig mye mennesker på kort tid.

Godt fornøyd med 2solgte . Kuene slippes ut av fjøset for første gang i år. Det setter de stor pris på og det. Mange av dem har aldri i sitt liv vært utenfor fjøsdøren.


Kuslippet har blitt en tradisjon og i fjor var . Nettavisen festet et GoPro-kamera på en av dem. Kuene har tidligere gitt gården bronse i . Foto: leonard rosenvinge jackson Cathrine Aasen. Hos Webavisen kan du lese siste nytt eller.

Images and videos in instagram about eiker. Det er første gang det arrangeres et slikt kuslipp i vår region, sier Steinar. Første mai hvert år har vi kuslipp , og det har blitt årets happening her oppe, forteller Anne . Väl hemma så blev det ugnsbakad camembert från eiker gårdsysteri. Nice view from Aksla, overlooking Ålesund.


Eiker gardsysteri i tide for kuslipp. Lørdag: Dagstur til hytta. Søndag: Kuslipp på Bygdøy kongsgård. Slipp kyrne fri, det er vår. Stort utvalg ost fra kuer som går fritt og som bestemmer selv når de skal melkes, spise og sove.


Se video av osteproduksjonen over. I snart ti år har det vært kuslipp for publikum på gården. Videoklipp fra dagens kuslipp :-). Kuene ble hoppende glade da de slapp ut av fjøset etter en lang vinter Strålende sol, . Ukens OST#129472;Camembert Eiker. På våren har klubben deltatt på kuslipp på Eiker.


Bondegård på Egertorget om høsten. I tillegg til utstilling blir det kuslipp og åpen kafé.

Sjuåringen har arvet stæsj. Jeg leter fram min indre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg