onsdag 26. oktober 2016

Daikin altherma høytemperatur

Dette er en stillegående varmepumpe tilpasset vann med lav hastighet og høy temperatur. Daikin Altherma høytemperatur er utviklet og testet for Norden, . En komplett løsning for varmtvann og oppvarming. Altherma luft til vann varmepumper er losningen p¢ dagens og fremtidige problemer relatert. Høytemperatur - luft til vann varmepumpe.


Laget spesielt for eksisterende radiatorsystem. Daikin leverer markedets eneste to-trinns varmepumpe som gir vann til oppvarming med en temperatur opp til . Erstatter du din oljefyr med en varmepumpe fra Daikin vil du også få økonomisk støtte fra Enova. Hvorfor velge Altherma høytemperatur ? GRUNNLEGGENDE PRINSIPPER FOR. Daikin varmepumpekonvektor er designet til å fungere eff ektivt ved lave temperaturer, mens den. Det er en ideell erstatning for en tradisjonell . Daikin tilbyr energieffektive og kostnadseffektive oppvarmingsløsninger som er perfekte.


Kontakt din Daikin forhandler. Luft til vann varmepumpe med høy temperatur. Denne varmepumpen er utviklet for boliger som er varmet opp med oljefyr o. Høy temperatur varmepumper vil gi varmtvann til radiatorer, samt varmtvann – med alle de økonomiske.


Som første produsent i verden leverer nå Daikin en luft til vann varmepumpe for høytemperatur radiatorsystemer. Nå kan Daikin leve som kan gi opptil 80° turvann uten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg