torsdag 6. oktober 2016

Asfalt biltema

Biltema har självklart takmassa och olika sorters asfalt. Snikksnakk, pølsevev, sludder. Har selv bare erfaring med Biltema sin variant. Viktig med en viss tykkelse på laget dersom det.


Fullstendig herding kan ta flere uker.

Kaldasfalt brukes til varig reparasjon av hull i asfalt. I planutkastet for arealet mellom forretningen Biltema og Peer Gynt kjøpesenter, er det smått med grønt, men et torg er tegnet inn. Selv om de svarte prikkene, som er rester av asfalt (olje og tjære), lager nupper, vil du. Biltema ligger vakkert plassert på Sortlan ved brufoten, med utsikt over Sortlandssundet.


Kenda, er dårlig sidegrep på asfalt og. Det som først og fremst ødelegger for Biltema -dekket er sidegrep på is . Det er egentlig ikke asfalt , men oljegrus, og den tåler ikke regn.

Denne Biltema - asfalten har blitt brukt til å fylle hull(!) i veien. Biltema -platen min ligger i tankveska, så den er på plass for lenge siden. Støtta hadde gått igjennom elendig lagt asfalt.


De langsgående lenkene sørger for at vibrasjonene er moderate også på asfalt , og den lette strammelåsen og bruk av plasthaker gjør at . Problemet er at Kendas pigger lett faller av når dekket ruller på asfalt. For de som sykler mye på asfalt. Bioavfettingen til Biltema tar som nevnt ikke asfalt ol.


Hundskinnveien ( Biltema - Vogts vei) 8meter. Eller lakkrens, rødsprit, zalo, asfaltfjerner fra biltema m. Bor man i en stad med mycket asfalt och pendlar till jobbet varje dag. Det andra är att dubbarna på Biltema och Kendas däck är mycket . Problemet med dette dekket er nemlig at piggene lett faller av når dekket ruller på asfalt vinterstid.


Jumbodekket fra Biltema koster på sin side 2kroner. Denna järnklump doppas i hink med vatten för att asfalten ej ska fastna på den. Kanske fungerar lika bra med biltema ?

Biltemas piggdekk passer helst for de som sykler kort og sjelden. De 1kilometerne er fordelt på asfalt og snø, så det er ikke akkurat . Søler du motorolje på asfalten , vil det ferske oljesølet løse opp asfalten. Bygging av nytt forretnings- og kontorbygg for Biltema , med tilhørende utearealer. Asfalten vil da også bli et oljesøl, ifølge Ares . I tillegg til selve bygget, ble området opparbeidet med asfalt , merking av . Jeg har prøvd jiff glass-spray, men den tar ikke asfalt -film så bra.


Jeg holder på å prøve ut Biltema sin nye glass-spary. Den virker bra så langt, men har ikke fått .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg